![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
.....
poate ca sunt prea putini barbati si femeile au inceput sa-si dea seama ca numai prin vanatoare au friptura la cina :P . Sau e doar emanciparea femeii :-X si pe planul asta Personal cred ca sunt destui barbati ... |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 270 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 65 ![]() |
te-am dezamagit tits stiu. totusi revenind la subiect. da femeile devin vanatori. da unele sunt niste vanatori f f ...agresivi. au asa o atitudine de te lasa masca pe bune
|
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
Ba deloc fanel ;) Ca sa ma dezamegesti trebuie sa ai de unde sa scazi ;)
Si acum la subi : sa inteleg ca te deranjeaza atitudinea agresiva a femeilor care vaneaza? Sau e incitanta ??? |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 270 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 65 ![]() |
mooa tits ce subtil m-ai lovit :)
sa ai de unde sa scazi. :P dar stiam tits ca ma consideri o nulitate :'( da la unele deranjeaza la unele care nu sunt asa agresive evident ca nu. |
|
|
![]()
|
|
nu am zis eu asa ceva :o , acum pur si simplu esti la acelasi nivel cu ceilalti, poate nu chiar la acelasi ;)
Despre cele timide nici nu te mai intreb :fluierat: Cred ca desi voi barbatii va mandriti cu ale vanatorii, va place cand o femeie va vaneaza cu pricepere, nu preeea agresiv :P |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Pai, normal, e si asta o arta 8)
Femeile alea care se vor vanatori si cred ca orice zboara se mananca... vor pandi multe ceasuri in zadar :fluierat: |
|
|
![]()
|
|
Explorator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,677 Joined: 10-December 05 From: Bucuresti Member No.: 78 ![]() |
Cum definim vanatoarea agresiva? Ce anume din strategia folosita de un barbat sau de o femeie, face din vanatoare o indeletnicire agresiva?
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 584 Joined: 7-December 05 Member No.: 11 ![]() |
parerea mea:
Femeile "vanator" sunt, in general, persoane care stiu ce vor. :). Stapane pe ele. Care au incredere in propriile forte (de atractie, de seductie sau care vreti voi...) Dar subtilitatea cu care isi urmaresc "vanatul" depinde de fiecare in parte. Si aici intervine diferenta dintre ele. Si succesul. :) Femeile "vanat" pot dovedi si ele ca stiu ce vor, incepand cu momentul in care incep sa faca alegeri. Dar aici se poate vorbi de timiditate, educatie dar si de frica, idei preconcepute... in viata, poti fi "vanator" sau "vanat". dar si amandoua si "vanator" si "vanat". insa mi-e greu sa cred ca amandoua in acelasi timp. atunci eu cred ca esti doar "jmechera" ;) |
|
|
![]()
|
|
Domnisoara ella se poate sa ma numesc eu cuvantul ala cu j :fluierat:
Glumesc evident. Pot fi totusi considerate unele tehnici agresive la femei in timp ce la barbati nu? |
|
|
vad_voci |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu sunt pro vanatul reciproc. fara multe jocuri (gen "hard to get" ) :)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th July 2025 - 05:38 AM |
|