![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
La tine sa fie totul pe fata, adica la vedere ? :P
|
|
|
vad_voci |
![]()
|
Musafir ![]() |
la vedere dar sub o prezentare placuta :)
|
|
|
![]()
|
|
Explorator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,677 Joined: 10-December 05 From: Bucuresti Member No.: 78 ![]() |
Se spune ca cel mai iscusit vanator nu se oboseste sa-si fugareasca prada - o momeste doar, cu maiestrie, sa se inchida singura in capcana pregatita cu grija.
Cum este o astfel de capcana, doamnelor, si mai ales, domnilor? :P |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
asa e Dore ... dar mie imi vine in minte acum alta chestie : cat de des se intampla ca un vanator foarte iscusit sa cada in propria capcana? :D
Eu as zice ca destul de des |
|
|
![]()
|
|
Explorator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,677 Joined: 10-December 05 From: Bucuresti Member No.: 78 ![]() |
:-* Ce bine gandesti, Angelino!
Adevarul este ca cea mai buna momeala a unei capcane este chiar vanatorul care sangereaza acolo... :fluierat: |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 270 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 65 ![]() |
dorel si angel carnivore mici ce sunteti 8)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hai mai fahnele credeam ca ai si tu ceva interesant de spus legat de subiect :P
Dore , am receptionat ideea ta ;) Acum eu ma intreb asa : care sunt cele mai frecvente greseli pe care le face atat barbatul cat si femeia in ipostaza de vanator? |
|
|
![]()
|
|
Poate ca cea mai frecventa eroare e aceea de a nu calcula bine implicatiile vanatorii, in concurenta acerba cu subestimarea prazii... :-X
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 270 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 65 ![]() |
bine . hai sa iti zic ceva angel. femeia este mereu vanatorul. ea il selecteaza subtil pe cel ce o va "vana". asa cred eu ca vanatoarea este ticluita din bun start de femei. cum se uita la tine etc etc..mici gesturi.....care de fapt fac setup de vanatoare
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Chair asa sa fie tot timpul? Hmmmm..... nush dc sunt deacord . Adica barbatul este un element pasiv care daca nu ar fi incitat de femeie ar sta asa singur tot restul vietii? Eu cred ca da, ai dreptate de cele mai multe ori barbatul asteapta un semnal clar de la femeie cum ca e interesata si asta doar pt ca e las si ii place sa mearga la sigur si sa nu riste aiurea. Dar repet , nu cred ca e o afirmatie general valabila.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th July 2025 - 01:50 PM |
|