![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Explorator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,677 Joined: 10-December 05 From: Bucuresti Member No.: 78 ![]() |
Fahnelle, micile gesturi pot fi un exces de feminitate - nu reprezinta intodeauna o invitatie in capcana. ::)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 270 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 65 ![]() |
e las pe naiba. nu pierde timpul....adica e pragmatic. de ce sa imi pierd timpu cu una care nu e interesata. sa ii dau aleia satisfactie ca ce mare si tare e ea?
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
pai prin raspunsul pe care mi l-ai dat tocmai mi-ai confirmat teoria . Deci tu te temi defapt sa nu ii creasca ei exagerat orgoliul pe seama orgoliului tau ranit :D
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 270 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 65 ![]() |
azi au fost multe probleme in retea angel. nu incerca sa abuzezi de mine pe fondul unei oboseli cronice accentuate. te iubesc nespus
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Departe de mine gandul Fahnelle , desi nu sunt sigura ca ti-ar displace sa abuzez de tine :D
Imi expuneam si eu o parere si atat . Poti sa ma contrazici dc gresesc ,chair te rog , dar va fi destul de dificil sa ma faci tu pe mine sa recunosc ca am gresit pe undeva :D Love u much :P |
|
|
![]()
|
|
cum zici tu
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th July 2025 - 01:25 PM |
|