![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 609 Joined: 18-December 07 From: Romania Member No.: 2,859 ![]() |
Am auzit lucruri foarte bune despre Samsung Galaxy S, sa il folosesti in continuare cu placere! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Eu am de vreun an iPhone, mie cel mai mult imi place ca imi pot verifica mail-urile pe el in 2 sec. si intra pe net oricand am nevoie. Ah si google maps! Unele aplicatii sunt utile, altele retarde. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) DE ACORD cu Cindy (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) dar poate fi addictive |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
ha ha originale aplicatiile, Alphie (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Ce anume e addictive? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 22 Joined: 20-March 11 From: Cluj Napoca Member No.: 10,004 ![]() |
Eu am un blackberry 8900 ###### si am avut pana alataieri (pierdut) un blackberry 9000 bold. Ambele sunt telefoane de servici (2 firme diferite) si sunt foarte foarte multumit de conceptul blackberry. Adica fiind smarphone-uri nu am avut niciodata probleme sa mi se blocheze in mijlocul uni aplicatii (comparativ cu nokia symbian), au o rezolutie extrem de buna si fac poze foarte ok si pe deasupra sunt extraordinare daca primesti si trimiti foarte multe emailuri pentru ca are tst full qwerty iar tastele sunt foarte bine scoase in relief. Coparativ cu iphone (am avut un 3G) se scrie mult mai rapid un email pe blackberry, iar bateria tine mult mai mult.
Pentru cei care intentioneaza sa-si achizitioneze un blackberry recomand noua generatie cu touch in loc de scroll. Cu scroll-ul am inceput sa am probleme la 8900 ######, deoarece patrunde foarte usor mizeria. |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Noua generatie? Pot fi mai explicit?
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 22 Joined: 20-March 11 From: Cluj Napoca Member No.: 10,004 ![]() |
Adica 9700 bold de care ziceai, 8520 c.u.r.v.e.. Adica blackberry aparute din 2010 incoace la care le-a fost inlocut scroll-ul cu un patrat mic si negru cu toch mult mai fiabil.
|
|
|
![]()
|
|
Invincitus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 959 Joined: 26-April 10 Member No.: 8,431 ![]() |
Iphone 4
eu sunt incantata de el! |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Multam Razvan!
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 609 Joined: 18-December 07 From: Romania Member No.: 2,859 ![]() |
Jo-Anna cat platesti pentru iphone 4 (esti in romania) ?
eu una am platit 300 euro + platesc 46 euro pe luna engagement de 2 ani + 6 euro pe luna asigurare timp de un an daca as fi dat timpu inapoi nu mi as mai fi cumparat , tot timpul stau pe iphone daca nu merg cu macu la scoala , nu pot sa rezist a nu juca un joc , a nu sta pe facebook si a nu mi verifica mailurile si mesajele de pe siturile de intalniri NONSTOP nu trebuia sa cumpar |
|
|
![]()
|
|
Invincitus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 959 Joined: 26-April 10 Member No.: 8,431 ![]() |
Nu stiu, io l-am primit cadou .. De ziua mea si platesc 49€ pe abonament !
|
|
|
![]()
|
|
in Romania ? si ai mesaje si net nelimitat si cateva ore pe luna gratis de vorbit , presupun ?
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 1st May 2025 - 04:31 AM |
|