![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Invincitus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 959 Joined: 26-April 10 Member No.: 8,431 ![]() |
nu sunt in ro chiar acu ... ai sa razi de mine , da io habar nu stiu ce fel de contract am , am ceva cu net gratis , da mai departe nop! Am sa intreb pe pretenul meu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 609 Joined: 18-December 07 From: Romania Member No.: 2,859 ![]() |
nu stiu de ce nu merge sa iti dau mesaj ; vroiam sa te intreb unde esti ?
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 5 Joined: 5-March 12 Member No.: 11,035 ![]() |
Ce telefon mobil folositi? Ce marci va plac si de ce? Eu am un Samsung acum. Nu e nu stiu ce, nu prea ma dau in vant dupa telefoane. E OK, il folosesc sa vorbesc, nu pt altceva (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Eu am un iPhone de mai bine de un an si sunt multumita. Foarte multumita. Pentru mine e extra util. Nu cred ca-l schimb cu alt brand prea curand. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Motorola Fire. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 484 Joined: 17-February 10 From: Undeva in tara lui Dante... Member No.: 8,005 ![]() |
Am un Galaxy S, daca ar fi dupa mine l-as schimba cu orice noua aparitie, sunt inebunit dupa...m-ar bate si pe mine gandul pt un Iphone dar uneori ma gandesc si asa am dat o caruta de bani pe asta mai arunc o alta caruta pt un moft sau placere .
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 11 Joined: 20-April 12 Member No.: 11,166 ![]() |
Am un Nokia N97 mini si sunt super multumita de el... Nu l-as schimba pentru o alta marca!! Din prima ador tastatura QWERTY (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Si Nokia ramane in parerea mea cea mai buna marca de telefoane mobile!
Nu am probleme cu el deloc... |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
De o luna aproape am un Samsung S5570 Galaxy Mini White.
Inca nu m-am deprins cu toate functiile (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) insa ii dau eu de capat. (IMG:http://i648.photobucket.com/albums/uu207/fides2009/samsung-s6500-white-pret-mini-galaxy-mini-2-alb-500x500_zps91e1f91e.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 8 Joined: 13-November 13 Member No.: 12,206 ![]() |
Am un Iphone 4, dar de mai bine de un an nu il mai pot folosi deoarece i-am facut update la o versiune mai noua si nu il pot decoda doar cand va aparea un program de decodat pentru acea versiune...ce prostie... In rest sunt multumita de el.
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Am un iPhone 5 de un an, alb, de 64 GB. In general updatez telefonul o data la 2 ani. Anul asta am fost tentata sa iau 5s pentru ca are sensor pentru amprenta dar am renuntat la idee.
This post has been edited by Bia: Nov 14 2013, 06:45 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 1st May 2025 - 04:45 AM |
|