![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Bleky, dar nu ai mancat prea putin?? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Eu am macat mai mult la o masa decat toate ale tale cumulate. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 683 Joined: 14-October 08 From: Nice Member No.: 5,113 ![]() |
Sweet, mananc din ce in ce mai putin in ultimele zile, de la stres mi se trage.
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 347 Joined: 5-December 08 From: Highway to Hell Member No.: 5,474 ![]() |
De dimineata nu am mancat nimic, am baut 2 litri de apa pana la 12 si atat.
La pranz - salata verde, orez cu legume si cateva ciuperci la gratar. Seara - nu am idee, eu sper sa nu imi mai fie foame, daca nu, ciugulesc eu ceva sau poate mai bine un fruct. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Dimineata
o felie de paine cu carnat afumat si ardei iute si o felie cu cascaval, mai tarziu suc de morcovi si de mere cu portocala facute separat ca cica nu-i bine sa amesteci fructele cu legumele la sucurile naturale. Pranz Supa de rosii, mamaliga cu branza de vaci si smantana si cateva saratele Seara O briosa cu branza sper ca una da' nus daca ma pot abtine. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 347 Joined: 5-December 08 From: Highway to Hell Member No.: 5,474 ![]() |
Si mie mi se pare putin, mai ales daca nu e in intentia ta sa slabesti sau nu e cazul.
Eu ieri: - o punga de pufuleti; - 2 cafele de la tonomatul de cafea (care e mai mult o apa colorata, un 3 in 1, in nici un caz cafea adevarata); - o felie de paine cu icre; - o omleta cu cascaval si muschi file; - o salata verde cu cateva rosii cherry; - 2 amandine (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) (ca la prima abia mi se deschisese apetitul). |
|
|
![]()
|
|
Ieri:
- un fresh de portocale (made by moi) - un mix de fructe - putina fasole batuta si un snitel de soia. |
|
|
![]()
|
|
Ieri am mancat vreo 5 covrigei vanilati si o portie de piept de pui la gratar cu cartofi prajiti si castraveti murati.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Deocamdata o cafea decofeinizata si 4 biscuiti.
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Cam putin! (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 99 Joined: 18-February 10 Member No.: 8,008 ![]() |
F putin! ai grija sa nu ai probleme cu stomacul. Nu vreau sa te alarmez, dar macar ceva cat de cat ar trebui sa papi dimineata macar. Chiar si pe fuga.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 01:33 PM |
|