![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Nu, doar ca-mi face "uuuuuuuuuuuuuuu" in cap. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
E si locomotiva? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Pai cred ca aia e cea mai zgomotoasa! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Ce faci?Cum te simti azi?Mai esti umflatica?
|
|
|
![]()
|
|
A, umlfatica sint tot timpul, nu ma dezumflu deloc... Ieri nu-mi gasea vena si m-o-ntepat de vreo trei ori si mi-o zis ca parca sint tumefiata pe tot corpul...
|
|
|
![]()
|
|
Deci maine sa inteleg ca ai rezultatele (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) !
Fata ce ma enerveaza Kuky asta a meu, nu mananca crontanele(bobite), decat daca ii pun si putina carne prin ele! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Si Ara face la fel. Bobite goale nu vrea nici umpuscata. Cind am luat-o insa nu minca decit bobite, la carne se uita la la OZN-uri, nu stia ce sa faca cu ea... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Auzi, dar daca le inmoi inainte in putina zeama? Da, miine ies rezultatele de la analize. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Buna ziua.
A venit primavara in sfarsit ! Diana, iti tin pumnii stransi sa-ti iasa analizele bune (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) Eu am avut o perioda cam zdruncinata, dar imi revin incet incet. Imi duc copiii la cresa si-mi caut de lucru. O zi faina si spor in toate. |
|
|
![]()
|
|
Nu mananca inmuiate in nici un fel de zeama, cateodata alege doar carnea si scuipa bobitele (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) si ma priveste si cu o moaca din aia care parca zice"ai vrea tu sa ma fraieresti da' nu poti" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Ohhhhhh!!! Cunoastem, cunoastem!!! Inseamna ca nu ii este foarte foame. Asa face Ara cind e "pe moafte". Bonita face alta faza: cere singura bobite seara, dupa ce a mincat carnita si brinzica si ce mai primeste ea... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Se duce si da cu labuta la punguta ei, apoi se aseaza tacticos liga prosopelul pe care i-l intinzi (bobitele le manica numai de pe prosopelul ei, sa va fie clar!!!) si le rontaie fericita stind pe burtica, ca purcelusul... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Buna, Oana, multumesc! Ce ai patit?! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 08:32 AM |
|