![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Ce bine ar fi sa fiu eu Kuky sau Ara sau Bonita (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) !
Ce-ai patit Oana? |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Ce sa patesc fetelor...am avut un conflict cu fostul, din care am iesit doar eu zdruncinata si cu cateva urme pe corp si in suflet. Un fleac...
Prefer sa nu mai intru in detalii, dar am depasit momentul, iar acum stiu sa nu mai am incredere in nimeni si mi-am achizitionat ceva pentru auto-aparare, pe care-l tin in buzunar tot timpul. Voi ce mai faceti? Cu ce va mai laudati? This post has been edited by oana_82: Mar 23 2010, 01:38 PM |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Pentru de-alde astia ar fi bine sa se vinda chestii de-alea cu socuri electrice. Sa-i articulezi una si sa-l lasi paralizat jumate de ora! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Oana, mi se pare mie sau fostul tau nu are prea multe la mansarda?
Eu sunt bine, imi caut job(sunt in somaj) si trimit cv-uri! |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Io-s stresata la maxim. Liftu, iarta-ma! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Tu iarta-ma pe mine Diana (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) !
|
|
|
![]()
|
|
Nu, tu pe mine, ca-s stresata la maxim si-s cu mintile in sapte locuri... (IMG:style_emoticons/default/hug.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Mai fetelor...eu nu-l inteleg pe taica-meu. A muncit o viata intreaga, acum e bolnav(operat de cancer la colon) si nu are stare. Se plictiseste daca sta intr-un loc, asa ca toata ziua umbla, in loc sa se odihneasca el are chef sa faca treaba. Si nu mai inteleg, cum naiba, eu care am facut scoala de mi-a iesit pe nas, nu reusesc sa-mi gasesc un job (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) .
|
|
|
![]()
|
|
E foarte bine ca face miscare, e chiar indicat, sa stii. In plus, faptul ca nu are stare este extraordinar pentru ca ii ridica moralul, ceea ce e nemaipomenit in asemenea cazuri. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Da Diana, tu ai dreptate dar eu imi fac griji pentru el. Operatia lui nu a fost una tocmai usoara si organismul lui nu mai este ca inainte, dupa operatie a trebuit sa se obisnuiasca cu schimbarile(Diana, tu probabil iti dai seama despre ce vorbesc, stii despre boala asta).Pai el are un chef de viata mai ceva decat inainte.Maine vrea sa vina la mine sa tunda gazonul (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) !
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 02:34 PM |
|