![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Ce fac fetele?
Albi, bea o bere si pentru mine te rog (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ! Stii vorba aia"Sanatosi sa fim ca belele curg"? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Kryss, tu ce faci? Va pup! |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 99 Joined: 18-February 10 Member No.: 8,008 ![]() |
Mai liftu, in ce domeniu cauti tu? (daca nu sunt indiscreta)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Liftu, multumesc binisor,astept sa treaca raceala ca de... pana nu-si face ea damblaua nu trece (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Resurse umane, Management...ceva de genu' asta (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) !
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Buna seara! Io mi-s la birou. Voi ce faceti?
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 99 Joined: 18-February 10 Member No.: 8,008 ![]() |
Resurse umane... dragostea mea dintai (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Din pacate si eu as vrea in HR dar trebuie sa ma multumesc cu contabilitate. Asta stiu sa fac cel mai bine... asta fac... adevarul e ca nu sunt vremuri bune pt resurse umane in perioada asta... angajatorii comaseaza activitatea de HR pe unde pot doar sa nu mai plateasca inca un om... am vazut economisti, contabili, chiar si ingineri facand resurse umane, toata lumea se baga cu bocancii (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Iti urez multa balta (am intrebat pt ca la BNR sunt scoase acum o droaie de posturi la concurs, poate te interesa ceva, apoi am vazut ca esti din Tulcea, majoritatea posturilpr sunt pentru Buc). Diana scumpa, ce mai invarti tu? Tre sa fac curand update la topicul cu granulomul, dar alta data ca acusica ma culc... maine am interviu si sunt suparata ca parca nu am nimic ca lumea de purtat... nu ma voi simti eleganta deloc (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Pardon, "multa BAFTA" era acolo mai sus... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) seara, obosita... |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
Bafta la interviu, Ayana (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ! Asteptam vesti maine.
Gagici, sa va mai destind putin, iacata ce-mi debiteaza neuronul de voie de nevoie la ora asta: tema la engleza pentru maine a D., 2 strofe about meals and foods (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) I eat breakfast on the run Dinner time is all the fun. After lunch, I take a nap At homeworks to can come back. All day long I like to eat Bread and honey, fries and meat. Candies, sweet cakes and icecream, It's like in my best dream. LOOOOL Asta-i tot ce-am putut ticlui in 10 minute, ca m-o cam lasat rabdarea dupa temele kilometrice pe care le-am disecat in seara asta. Ma intreb ce-or face copiii ai caror parinti nu stiu boaba de engleza... O saptamana si 3 zile pana la vacanta. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
E, la munci, tizo... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Bafta maxima miine! O sa fie totul ok! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Neata fetele (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) !
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Salutare! Eu de 2 zile sunt numai asa (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (mama ei de viata care ne-o facem cu mana noastra....)
Szi, ce mai faci? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 09:53 PM |
|