![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
`Neata. Io am vomat toata noaptea. Cred ca mi s-o aplecat ieri.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Io ma duc sa-mi ridic somaju'! Fata Diana da ce-i cu tine la ora asta? De la ce ti s-a aplecat? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 99 Joined: 18-February 10 Member No.: 8,008 ![]() |
Diana, pare rau ca te simti rau (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Amuza-te mai bine pt telenovelele mele (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Cat despre interviul meu... well am multe de povestit, nu stiu daca aveti voi chef de auzit... Ma duc, primul lucru: test de limba romana. Am ramas putin masca dar nah, jucam dupa cum canta. A doua fila, test de perspicacitate si cultura generala. Faza la care am ramas O.o. Adica eu ca sa stiu inregistra corect intrarile de obiecte de inventar trebuie sa stiu cine a scris "Soldatul ...."? La perspicacitate evident ca am facut perfect, dar la cultura generala, dzeu sa ma ierte, sunt copil atomic al anilor 1990-2000, nu ma intreba de autorul rus pe care nici acu nu-l stiu. Si de emotie am incurcat Volga cu Amazonul. (cica grav, a zis examinatorul.) Asta tot la cultura generala. Apoi, interviu. Comisia mixta: buc-BM. Ma gandesc nah aici sigur ma descurc. Surpriza, m-a intrebat de ce nu mai fac contabilitate practica (degeaba am incercat sa explic ca stau toata ziua cu codul fiscal in brate ca nu a mers). Apoi a reiesit ca partea baimareana cunoaste seful (daca afla ca am fost la interviu risc sa pierd jobul asta). Apoi au inceput cu intrebari din materie (10 legi in 10-15 zile, glorios. De prisos de spus ca evident la unele abia am ajuns la a doua lectura). Absolut nemultumita partea baimareana ca nu am stiut zice pe derost un alineat din Normele lor nenorocite. Dar am stiut esenta. De citit s-a vazut ca am citit. Apoi, tot din Norme, partea bucuresteana ma intreaba definitie. Aia o stiam, dar am spus-o cu cuvintele mele evident. O singura sintagma imi vine in cap: Crash and Burn. Serios. A fost rau. De tot. Nici macar nu mi-au citit cu atentie dosarul, nici nu stia ca am experienta in contabilitate... offf.... la naiba. Nu i-a interesat ce am de zis, nu m-au intrebat de calificari, de chestii. Foarte dezamagita La naiba. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Liftu, nu stiu de la ce in final, faza e ca mi-o fo` rau de numa-numa...
Ayana, faza cu testul de limba romana e ok atita timp cit te verifica sa vada daca stii sa scrii corect, ca e din ce in ce mai multa lume analfabeta cu disploma la noi in tara, am simtit-o pe pielea mea, insa restul.. Dumnezeu cu mila! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Di,cum au iesit analizele? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Mai...pe mine m-au umplut astia de la somaj de bani (IMG:style_emoticons/default/frustaremare.gif) . Asa de multi am luat ca nu-mi ajunj sa cumpar nici macar o transa de lemne (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) ...da noroc ca a venit primavara!
|
|
|
![]()
|
|
Analizele de-abia dupa-masa le iau...
Citi bani, Liftu? |
|
|
![]()
|
|
540 ron (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) ...imi vine sa vomit ce nervi am...dupa 10 ani de munca fara intreruperi( si ultimii 6 ani la aceiasi firma) (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif) !
|
|
|
![]()
|
|
... Mda, foarte multi bani. Of! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Liftu,faci cinste? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) macar de o iesire in oras cu fetele iti ajunge (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 04:42 AM |
|