![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Pai io zic sa mergem sa bem toti banii (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif) ...da veniti voi la mine la Tulcea ca nu o sa ajunga si de bautura si de benzina , daca mai platesc si podu' la Giurgeni...imi termin toata averea (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) !
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Io plec la un gratar... (IMG:style_emoticons/default/322.gif) ...Ca e miercuri (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) !
Pupici! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Distractie placuta Liftu! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 99 Joined: 18-February 10 Member No.: 8,008 ![]() |
So, acum am ajuns acasa. Dupa un pahar de vin. Sunt ametita. Bine. De la un pahar de vin. E amuzant daca stai sa te gandesti. Doar unul. Hmph.
Iesind de la servici ma intalnesc cu o tipa care a fost si ea la examen in aceeasi transa. Incepem sa povestim. Imi spune ca dupa ce am plecat eu din sala de asteptare s-au purtat anumite discutii. Nu dau detalii, a reiesit ca postul e oricum dat si ca concursul e doar de forma. La naiba. Asa ca ma spal pe cap de ultima institutie a statului care imi mai inspira cat de cat incredere. Dumnezeu cu mila. Bag piciorul. Mai bine raman pe postul asta pana la naiba asteapta. Sunt incredibil de dezamagita. |
|
|
![]()
|
|
Ayana, la institutiile de stat e bataie de joc cu concursurile si faza naspa e ca posturile sunt date, concursul e asa de forma. Am patit-o si eu. Dar poate o sa vina si vremuri mai bune (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) .
Gratarul meu de aseara s-a lungit pana la 2 noaptea, dar vad ca tot cu noaptea in cap m-am trezit...deh imbatranesc (IMG:style_emoticons/default/yeah.gif) . |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Salutare! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Eu azi plec pe acasa pe la mine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Va pup pe toate (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Bonjourica, ce fac fietili? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 99 Joined: 18-February 10 Member No.: 8,008 ![]() |
Bine facem, ce sa facem? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Diana, cum te mai simti? Sper ca esti mai bine. Lifturica mersi de incurajari! |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Diana, ma simt bine, obosita putin insa e de inteles ca am avut multa treaba in ultimul timp. In rest sint ok, multumesc Lui Dumnezeu. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Buna, fetelor!
Astazi mi-au schimbat nr de telefon. Am scapat de obsedatul ala care ma stresa. Gata cu telefoanele repetate in timpul noptii si cu mesajele de amenintare. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 04:43 AM |
|