![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Buna seara! Mie mi-e somn! O sa ma duc sa dorm! Voi ce faceti?
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Buna seara! Al meu imi freca ridichea ca vrea peste si cind am venit cu pestele, el dormea! Drept pentru care ma apuc sa-mi fac baie si sa ma bibilesc si n-are decit sa crape de foame!
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Al meu...MI-A FACUT peste, pe gratar...scrumbie(in pergament). (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Eu am mancat ieri la KFC si de aseara mi-e foarte rau. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Hello.
Pink, ai grija de tine si nu mai manca prostii! (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Ai grija sa nu-ti afle iar numarul obsedatul. Fii atenta cui dai numarul de tel. Ce s-a-ntamplat fetelor cu barbatii asta, de au devenit asa disperati? (IMG:style_emoticons/default/frustaremare.gif) Lifturica, bun sot ai! (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
Buna dimineata! Ce faceti fetelor?
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Neata. Sau buna ziua, ca e doispe jumate... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
La mine e soare si frumos, io-s umflata naspa si .... vine primavara. Book, ce sa fie, tot primavara e de vina, instinctele alea de ii fac pe magari sa raga cit ii ziua de lunga... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Buna seara! Ce liniste pe aici.
Da, am pus-o cu KFC-ul ala. De atunci imi e tot rau. Am fost la faracie azi ca nu-mi trecea durerea din capul pieptului si mi-a dat 3 pastilute. Teoretic de la prima trebuia sa-mi treaca. Mi-a trecut dra acum ma doare iarasi de nu pot sta dreapta. O sa mai iau una. Daca si dupa a 3-a revin simptomele mi-a zis tanti de acolo sa ma duc la spital. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) This post has been edited by Pink Lemonade: Mar 26 2010, 10:06 PM |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
Buna seara !
Ce faceti ? Cum stati cu curatenia de Pasti ? Eu maine mi-am propus sa trag tare si sper sa termin in mare ce mi-am planificat. Pink, probabil mancarea aia de la KFC prajita in ulei refolosit de tispe ori ti-a iritat stomacul. De regula, pe cei care au sau au avut ulcer ii deranjeaza stomacul primavara, dar nu cred ca e cazul tau. Tine si un regim cat de cat, fara chestii care fermenteaza. Si daca nici asa nu-ti trece, e bine sa te vada un medic. Multa sanatate. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Mie mi-e groaza ca o sa ne apucam de facut curat. Nu-mi place deloc!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 10:39 AM |
|