![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Salut! Si eu sunt bine, dar in curand, mai bine zis, dupa Paste o sa fiu si mai bine.
Va pup si sa aveti o zi frumoasa!(asa cum e afara (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Pupici, iubita!
Eu trebuie astazi sa ma duc neaparat dupa cumparaturi si sa fac cozonacul plus sa vopsesc ouale. |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Buna seara, ce faceti?
Pe mine incep sa ma calce pe nervi toate grevele astea... (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) This post has been edited by Book: Apr 1 2010, 07:58 PM |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Pupici si tie,Diana! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Sa ne arati poze cu cozonacul si cu ce mai gatesti tu pe acolo! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Buna dimineata (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ! Am o gramada de treaba!
Pupici la toate! |
|
|
![]()
|
|
Hello!
Eu de aseara am o durere de ovare si sunt si balonata.... nu stiu ce am (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Rody, ce mai faci? Nu ne mai spui nimic? |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Buna dimineata. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Kryss, poate ai racit... Eu imi beau cafeaua si ma uit la Badea. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
Am fost la piscina:nu era nimeni in afara de mine ;toata lumea era in supermarket la cumparat acsa la gatit;eu fac piftia deseara ca acum o sa -mi vina niste musafiri.Ma simt f bine dupa inotul de azi
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna seara doamnelor. Eu am avut o perioada mai nasoala, in sensul de depresie si de aia nu m-am mai prezentat.
Acum sunt la mama in Calabria, si sper sa reusesc sa ma pun pe picioare:D Va pup, si va irez Paste fericit (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Bonjour! Ce mai faceti? Eu dau o fuga pina la piata, ca nu am nici un pic de verdeata... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th May 2025 - 01:58 AM |
|