![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna dimineata!
Eu am dormit ca un erou pana la 10 juma. Acum stau degeaba, mama pregateste burta pt ciorba (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) si il asteptam pe taica-miu de la cumparaturi. Se pare ca nu mai vrea sa vina acasa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Aici sunt iar vreo 20 de grade. Imi place tare mult. Sper sa imi revin si io (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Va pup (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
Sarbatori fericite!
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Doamne-ajuta, la toata lumea!
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 543 Joined: 18-August 09 Member No.: 7,004 ![]() |
Salut fetelor! Si eu sunt in tara de Pasti asa ca totul e frumos pentru mine. Va doresc un Paste cat mai fericit! Va pup pe toate!
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Si eu va doresc Paste fericit si multe oua rosii! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Sarbatori fericite tuturor! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Eu merg azi la tara, la bunica. Cred ca voi sta pana luni. Am avut niste zile tare ciudate in ultima vreme... Joi spre exemplu totul a mers pe dos. Am avut laborator de chimie analitica si trebuia sa facem ceva experiente pentru nota. O colega mi-a schimbat o sticla cu acid azotic si a pus in locul ei una cu acid acetic. Trebuia sa picuram putin cate putin peste precipitat si spre esfarsit am pus acid acetic. Colega asta nici nu si-a cerut scuze, ba mai mult, a ras. Foarte aiurea ca puteam sa stric tot si sa nu mai iau nota, dar nah. Pe urma am fiert intr-un pahar o solutie ce continea si acid acetic diluat si acid azotic si am varsat pe mine solutia clocotita, pe blugi cumparati inainte cu o zi. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) M-am ars putin, am distrus paharul, trebuie sa cumpar doua in schimb, dar am luat 10 intr-un final (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Tot joi, mi-am aprins o tigara si sufla vantul. O scanteie mi-a sarit in par... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Deci chestii de genul acesta nu patesc niciodata, dar am fost o impiedicata toata ziua. Sper ca nu v-am plictisit prea tare. Sa aveti cateva zile minunate alaturi de cei dragi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Va pup pe toate. |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 126 Joined: 10-March 09 From: FFM Member No.: 6,040 ![]() |
Paste Fericit dragele mele
sa petreceti frumos in familie sau cu cine va este drag! (IMG:http://www.webstarwest.com/Easter/Hase1.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ce chestii, Rody!
Un Paste luminat pentru toata lumea, Charile! (IMG:http://www.catalogs.com/blog/images/easter.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Paste fericit tuturor!!! Caldura si lumina in suflete va doresc ...
Va pup! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Ce ciudatenii,Rody! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
Sarbatori fericite va urez si eu (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) , sa vina iepurasul cu tot ce va doriti, dar mai ales cu liniste in suflet si in casele voastre (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
Paste fericit alaturi de cei dragi ! Ma pregatesc si eu sa merg la biserica. V-am pupat. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th May 2025 - 10:05 AM |
|