![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Si eu! Va pup!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
Paste Fericit! Sa va aduca urechiatul tot ce va doriti!! (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) (IMG:style_emoticons/default/easter.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Hristos a Inviat!
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 344 Joined: 11-March 07 Member No.: 1,329 ![]() |
Adevarat a inviat !
Sa aveti parte de sarbatori senine si de liniste sufleteasca ! (IMG:style_emoticons/default/flowers.gif) |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 484 Joined: 17-February 10 From: Undeva in tara lui Dante... Member No.: 8,005 ![]() |
Un Paste Fericit si cat mai imbelsugat,plin de bucurii si multa sanatate.Hristos a inviat!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Adevarat a inviat!
Am fost si eu la Inviere aici. Nimic deosebit. Exact ca in tara. De fapt mai rau, in sensul ca erau atatea pitipoance pe tocuri de 20 cm si imbracate stralucitor ca sa iasa in evidenta, incat barbatii nu se mai puteau concentra la slujba. Ce sa faci? Romancele!! Va urez un paste fericit! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Adevarat c-a Inviat, Laur!
(IMG:style_emoticons/default/easter.gif) E, Albi, nu ne mai miram de nimic...Voi ce faceti? La mine e o zi foarte faina afara... Hristos a-nviat! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Adevarat a inviat!
Salutare tuturor! Ce imi place ca e cald si frumos afara! |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Hristos a inviat! si de la mine pentru toata lumea!
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Buna dimineata! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Ce urat e afara, si ce frumos a fost ieri! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th August 2025 - 09:16 AM |
|