![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Buna dimineata! Ce fac fetele? Eu la ora 11 ma duc cu cainele la veterinar. Pupici!
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Bonjour, papusicilor!
Liftu, ii tin pumnii lui Kukyneata! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Azi Kukyneata a ramas fara 3 masele. Acum doarme(din cauza anesteziei).
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Saracu` de el, a ramas stirb... Lasa, o sa fie bine, saracu` pui... E batrinel, Liftu. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Important e sa fie sanatos si fericit. Si pun pariu ca e. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Buna seara, ce faceti?
Eu am innebunit, ma uit la 'Dantuiesc pentru tine'! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Kryss, ma bucur pentru tine, daca esti impacata. Sa ne tii la curent. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
A fost ceva in atmosfera, Book, si eu m-am uitat.... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Kyss, ma bucur tare pentru tine si sper sa iei in final cea mai desteapta hotarore pentru tine. Liftu, ce face Kukyneata? |
|
|
![]()
|
|
Buna dimineata! Eu azi am program de tuns gazonul impreuna cu domnu'! Kukyneata a mancat putin, inca e buimac, cred ca are ceva dureri. Acum doarme. Va pup pe toate (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) !
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Hello!!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Sunt foarte bine! Va multumesc mult ca sunteti alaturi de mine! O sa va tin la curent (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mi-am luat catel! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) O sa pun poze la topicul cu pricina. O dupa-amiaza placuta! |
|
|
![]()
|
|
Eu am dormit pina acum... si sint dihuie de cap, av corz.
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 126 Joined: 10-March 09 From: FFM Member No.: 6,040 ![]() |
Lifturica, sper din tot sufletul meu iubitor de animalute ca dragalasul de Kuky sa treaca cu bine de incercarea asta, sa-l aveti inca multi ani sanatos! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Weekend frumos tuturor! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 09:59 AM |
|