![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Sunt suparata ca nu si-a zis nimeni parerea despre machiajul meu. Am postat, dar bate vantul pe acolo...
Noapte buna fetelor! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Nu fi suparici, iubita! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Cred ca fetele nu prea au intrat zilele astea iar eu acum am vazut pozele, chiar inainte sa intru aici. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Mi-a trecut deja. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Tu ce mai faci? Cum te mai simti? Si ma refer aici si la psihic.Esti fericita? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
De ce , este cineva perament fericit? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Daca da, ii ridic statuie. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ... sau il interneaza cineva mai iute de picior si il pune pe prozac. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Hm...acuma am observat ca scrisesesi deja.
Pai ce sa zic, e buna intrebarea ta, dar ma refeream asa per ansamblu. Mai mult fiecare vorbeste despre lucruri obisnuite, despre evenimente noi ce se petrec in viata fiecaruia, despre lucruri banale (care la urma urmei ne umple zilele), dar nu prea se vorbeste despre adevaratele sentimente ascunse in spatele activitatilor pe care le avem zi de zi. Adevarul e ca mai bine nu te gandesti la "prostii" de genul, insa eu mai am momente in care imi place sa reflec asupra vietii mele, in care imi place sa ma gandesc la starea mea de spirit(care oricum se poate schimba foarte usor, de cele mai multe ori in in functie de aceste lucruri banale care ne aduc un zambet sau o dezamagire). In fine, cred ca o iau pe alta carare acum. Ideea era ca vroiam sa stiu cum esti tu asa...cum te simti, ce mai faci, daca esti fericita, etc. Scuze, in caz ca intrebarea a fost usor nelalocul ei. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) PS: Eu intrebam cum te simti acum, nu ma gandeam ca e cineva fericit o viata intreaga...sau daca exista cineva care e asa, atunci si eu as vrea sa ii ridic o statuie. |
|
|
![]()
|
|
Rody, don`t worry, insa nu mai vorbesc de viat amea privata de multisor. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Am ajuns la concluzia ca e mai bine asa. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Revin cu detalii la un moment dat. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Cum doresti. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Acuma ce invarti? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
|
|
In ce sens?
|
|
|
![]()
|
|
Pai asa se zice pe la noi. In sensul ca acuma cu ce iti umpli timpul, ce faci?
Eu spre exemplu ascult muzica relaxanta, ma uit la tot felul de filmulete pe youtube. cu diferiti actori pe care ii indragesc. Am o stare ciudata, aveam chef sa mai stau de vorba cu cineva, nu neaparat despre ceva concret ci pur si simplu si mi-a venit sa mai scriu si pe forum, intrucat v-am cam neglijat in ultima perioada, chiar daca mai intru sa citesc, nu aveam stare niciodata sa si scriu. Mi se facu dor si de niste prieteni cu care nu am mai vorbit de mult. Sunt intr-un moment in care simt nevoia sa vorbesc, sa schimb pareri, sa "pierd" vremea facand conversatie cu diverse persoane. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Eu vorbeam cu niste prieteni, ma mai holbam pe net. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Am dormit mult si apoi am citit azi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th August 2025 - 01:42 PM |
|