![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Buna dimineata! (IMG:style_emoticons/default/coffee.gif)
Ce chef de vorba aveai, Rody, azi noapte. (IMG:style_emoticons/default/kissing24.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Da aveam sa stii. Aveam o stare euforica parca. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Tu Book ce mai faci? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Imediat ma pun sa fac poze la esarfe ca mi-am pus bateriile la incarcat. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Eu bine. Tocmai imi refacui unghiile si-acum pap o para. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Tu? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna ziua fetelor!
Eu imi beau cafeaua, si imi pun intrebari in leg cu ce voi manca la pranz. E tare greu! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Si eu imi fac unghiile mai tarziu putin dupa ce adorm nepoteii. Eu am tot cautat esarfele si le facui poze, dar ma enervez ca nu le gasesc pe toate.
Acuma ma uitam la niste poze de la Paste. Ranya. nepotica, ma bombardeaza cu intrebari cum vede o poza. Are 3 ani si toata ziua intreaba :"ala ce-i?", "aia cine-i", " de ce?", "cum se face?", "unde?" etc... PS: sa iti fie de bine (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Ma duc sa imi cumpar ceapa, sa produc o ciorba de perisoare si inca ceva. Nu stiu ce inca. O sa vad io. Am impresia ca e furtuna afara. Nu m.am uitat inca pe geam.
Voi ce faceti? Ce sa fac io cu niste gem de gutui? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]()
|
|
Spor la ciorbica (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Buna seara! Eu azi m-am trezit tirziu... Am baut cafeaua, mi-am luat bulinele si am gatit.
|
|
|
![]()
|
|
Nu de mult m-am trezit si eu dupa un somn profund de dupa-masa. Nu obisnuiesc sa dorm in timpul zilei, dar azi eram ca lovita in cap. Cred ca de vina o fi si vremea asta ciudata. Nu e nici soare, nici nu ploua ca lumea, e doar noros si naduseala. Am o senzatie de parca as sta in pat o luna sa lenevesc (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .
Dia ce gatesti? |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Buna seara fetelor!
Charlie, multumesc de urari! Eu abia acum am intrat, azi am lenevit ca nu am lenevit de mult timp. Kuky e bine, a inceput sa latre si sa maraie. Voi ce faceti? Va pup pe toate (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 04:25 PM |
|