IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

99 Pages V  « < 31 32 33 34 35 > »   
Closed TopicStart new topic
> Hot Bar & Lounge XXXV - eLady`s hot spot, Discutii intre noi
Corina
post Apr 12 2010, 08:13 AM
Post #321

Incurabil

Group: Obsedat
From: Tulcea
Member No.: 7,788

Buna dimineata fetelor! Eu trimit cv-uri pentru job-uri.
Kryss, ma bucur tare mult pentru tine ca o sa te angajezi, ca ai inceput sa cunosti oameni noi, vad ca viata ta o ia pe un drum bun (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) !
Ceva mai in urma parca era vorba de fericire...parca Rody intreba.
Eu cred ca in viata nu exista fericire non-stop, exista momente de fericire, mai multe sau mai putine.
Va pup pe toate si va urez o saptamana placuta (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) !
Go to the top of the page

+Quote Post
Rody
post Apr 12 2010, 09:21 AM
Post #322

Incurabil

Group: Membru de Onoare
Member No.: 7,318

Buna dimineata!
Da e adevarat Liftu. ca am intrebat despre fericire, insa eu am intrebat-o pe Diana daca este fericita. Deci eu nu am afirmat ca exista fericore constanta sau ceva de genul. Ca tot cam asa a inteles si Diana. Poate m-oi fi exprimat gresit, dar eu intrebam cum se simte in acel moment.
Voi ce faceti?
Ma duc imediat la facultate.

+Quote Post
kryss_10
post Apr 12 2010, 10:21 AM
Post #323

Incurabil

From: The moon
Member No.: 6,083

Da, Dia am gasit ceva, nu e ce mi-as fi dorit, dar pentru inceput e bine si asa (imi doresc sa lucrez- motivul principal). Liftu, nu stiu daca e vorba ca sunt fericita, ideea e ca ma simt foarte bine asa si nu o sa renunt o sa merg pana la capat. O sa-mi fie mie mai bine. Si la o relatie nu ma gandesc prea curand. Rody, relatia mea pe 10 mai facea 7 ani. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Va pup pe toate si va doresc o saptamana placuta si usoara. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Globetrotter
post Apr 12 2010, 10:41 AM
Post #324

Bookaholic

Group: Administratori
From: Craiova
Member No.: 5,950

Ma bucur pentru tine kryss! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Eu m-am saturat sa stau in casa si sa nu fac nimic... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Liftu, eu ma uit pe site-urile de joburi in fiecare zi, dar nu prea gasesc nimic pe placul meu (sau daca gasesc cer experienta, si de unde? (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif) ). Si parca nu-mi vine sa ma duc sa vand la chiosc sau ceva, pentru asta nu-mi trebuiau doua facultati. (IMG:style_emoticons/default/afro.gif) Asa ca asteptam. (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif)

+Quote Post
kryss_10
post Apr 12 2010, 11:45 AM
Post #325

Incurabil

From: The moon
Member No.: 6,083

Book, multumesc! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Diana.
post Apr 12 2010, 12:44 PM
Post #326

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Buna ziua, fetele. Sa aveti o saptamina minunata!

+Quote Post
Globetrotter
post Apr 12 2010, 08:28 PM
Post #327

Bookaholic

Group: Administratori
From: Craiova
Member No.: 5,950

Buna seara! Ce mai ziceti, ce mai faceti? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
sylvia_31
post Apr 12 2010, 08:49 PM
Post #328

Incurabil

Member No.: 868

Buna seara, Book (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) !
Eu azi am fost foarte revolutionara, m-am certat cu amicul meu virtual , ata ete . Dar nu a fost o cearta ca la piata, i-am copt-o, ca sa-l arda putin la orgoliul lui de macho. Stiu, sunt neagra-n cerul gurii (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) .
La toate celelalte potentiale relatii am renuntat, si am ramas cu o relatie virtuala...lool.
Ati mai auzit de cineva ca mine ? Nu cred, lool.

+Quote Post
albinuza
post Apr 12 2010, 09:46 PM
Post #329

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

Buna seara!
Am avut oleaca de activitate. Am mancat, am spalat vasele, mi-am taiat unghiile ca aveam 2 rupte din carne, mi-am facut un castron cu floricele, am lins o ber acum is la a 2-a si acum stau ca leguma (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Nu imi dau seama daca ma simt bine, daca is deprimata, sau am ajuns sa ma complac asa. Inca ma gandesc la asta!

+Quote Post
Diana.
post Apr 12 2010, 10:13 PM
Post #330

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Buna seara! Pi mini ma doari capu`. Am plecat de la scirbici pe la 4:30, am fost dupa niste cumparaturi de refacere de stoc (gen curpapir, ulei, samd), m-am dus acasa, am mincat si am adormit vreo doua ore. Dupa car em-am trezit si am venit glont la birou...

+Quote Post

99 Pages V  « < 31 32 33 34 35 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17th May 2025 - 10:45 PM