![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Eu sunt tare curioasa ce faci atata timp la birou (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Eu ma bag la nani! Va pupacesc si ne auzim maine (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Buna seara! Cand intru eu pe forum nu e nimeni. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Of... Vreau sa-mi iau un telefon sau un laptop micut si bunut sa intru de acolo sa va citesc in pauzele de lucru.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Buna dimineata fetelor! In fata casei mele am un lac...si surpriza...acum in aceasta dimineata(cu ceata) e plin de lebede. As vrea sa le fac o poza sa vedeti si voi dar nu am baterii la aparat. Sunt minunate (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) ! Va pup si va urez o zi buna (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) !
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Neata! Ce matinala, esti, Liftu!
Bia, tu ce mai faci? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Eu sunt tare curioasa ce faci atata timp la birou (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Eu ma bag la nani! Va pupacesc si ne auzim maine (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Imediat te dumiresc. Ziua vorbesc cu cel putin 30 de persoane la telefon (informatii clienti noi, suport, etc), lucru care maninca ce mai mult timp pentru ca sint unii cre suna ca sa se afle in treaba (acestia au cel mai mare procentaj, insa e destul sa iti mince nervii si timpul cu timpenii) vad platile, marchez proformele achitate, bag clienti noi, procesez comenzile noi, etc. Noaptea fac facturile platilor de peste zi, contracte, liste cu clientii rau platnici, situatii, ma ocup de niste proiecte noi, ma ocup de furnizori... Deci iti dai seama ca ma scarpin, nu fac nimic important la birou, ma duc si eu asa sa ma aflu-n treaba... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Buna ziua! Eu o sa plantez niste floricele pe langa poarta...mai am putin si innebunesc acasa, deja sunt "gradinareasa"!
Pup pe toate (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ! |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Vreau si eu sa plantez floricele!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Pai hai vino aici (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) !
|
|
|
![]()
|
|
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sint in spirit alaturi de tine... Ce floricele pui? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Diana, am aflat de un caz umanitar, pe mine m-a impresionat pana la lacrimi, pot sa-l pun pe topicul potrivit sau trebuiesc indeplinite anumite conditii?
|
|
|
![]()
|
|
Esti sigura ca e adevarat?
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th May 2025 - 05:27 AM |
|