![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Mama are un picior rupt. A lovit.o o masina. E in spital. Slava Domnului ca e doar piciorul. Nici ala nu stiu cat e de bine, trebuie operat, dar macar e in viata si e bine! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
off, Albi , imi pare atat de rau s-aud asta (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Daca ai nevoie de ceva, imi spui, da ? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Multa, multa sanatate mamei, o sa se faca bine . |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Multumesc frumos (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
Gagicile!Am citit mai inainte despre starea voastra;capricoarnele trec printr-o perioada f dificila, nu de depresii, ci de deceptii im munca,lipsa de cofirmare a capacitatii lor
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Albi (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Insanatosire grabniga mamicii tale!
Diana, ai ghicit. primavara si toamna fac herpes. Mama lui! (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) Pink, cum ti-a iesit spanacul? La noi ploua. Iar. Vremea asta imi da o stare tare aiurea. Si daca adaug si visul de aseara... Azi nu e o zi buna. Si nici macar nu a inceput (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Buna dimineata! Albi, multa sanatate mamei! Si la noi cred ca o sa ploua ca vad ca se innoreaza.
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Buna dimineata!
Albi, imi pare tare rau de mama ta, insanatosire grabnica! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Cum de a lovit-o masina? Si aici ploua... (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) Melcri, ce spui tu acolo se potriveste foarte bine la mine. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Cand se termina perioada asta proasta? (IMG:style_emoticons/default/glare.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Buna ziua!
Teo, mi-a iesit foarte bun. Nu l-am mai bagat in blender ca mi-a fost lene. Dar oricum era de-ala congelat si era maruntit. Astazi iar am de dat o droaie de telefoane. Sunt bucuroasa ca m-a sunat un amic foarte vechi cu care nu mai vorbisem de cativa ani, din Cipru. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Saptamana viitoare e ziua mea. Intentionez sa-mi achizitionez un Angel sau un No.5. Nu ma hotarasc. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Asa ca va cer voua parerea. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Buna seara, gajici! Io am ajuns acasa, o sa maninc chestii junk precum pita-gyro si prajitura si o sa beau si un suc carbogazos... Aka imi fac de cap in timp ce ma uit la un film la care o sa adorm cu siguranta... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Buna seara! Multumesc frumos fetelor (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Am vb cu mama azi. I-a scos piciorul din ghips ca sa ii faca radiografii ca lumea, si maine o sa afle daca o opereaza sau nu. Acum se pare ca de atata stat in pat are dureri nasoale de spate, dar trec si alea.. Voi ce faceti? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th May 2025 - 05:51 PM |
|