![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
... O sa ma duc astazi sa imi iau ciocolata... Pe frigul asta ar merge tare bine. E, o cana de vin fiert ar merge si mai bine, insa probabil as adormi cu capul pe tastatura la foc automat.
Pe unde o fi Albi? |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Eu beau o bere acum...e buna! (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Multumesc, multumesc (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) .Deja merge treaba bine, copiii dorm (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Diana mi-ai facut pofta de vin fiert cu niste cuisoare, dar cred ca o sa servesc duminica. |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Buna fetelor! (IMG:style_emoticons/default/hug.gif)
Azi e asa urat afara... |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Buna, book (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif) da` chiar urit ii... Eu am tras o fuga pina la real nestiind ca azi e zi in care tva-ul de pe bon iti e returnat ca voucher - si daduse lumea gramada, ziceai ca le da gratis tot... M-am gasit sa ma duc dupa peste si dupa linte, ca mi-ati facut o pooofta de zile mari. Si am bagat o pseudo-plachie in cuptor si am luat si doua pungi de linte sa o fac miine-poiiminiine si foietaj ca cel de acum doua zile s-a evaporat, cupiii mei fiind foarte preocupati sa-l termine cit mai repede, drept pentru care am prmit comanda expresa ca mai vrea, dom`le, lumea!!! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
A, si nu am luat nici bani multi la mine si mi-am luat 3 perechi de izmene de la supermarket, din alea stil sport si simple, din bumbac, tocmai bune de mers la birou in tinuta sportiva, si inca vreo 7 perechi de colivii. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) M-am dus dupa peste si m-am intors cu chiloti! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Mai Diana...treaba cu berea si cu tinuta sexy a mers (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) ! Nu ai fost injurata deloc (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) !
|
|
|
![]()
|
|
Auzi, Lifturici, am sughitat pe la 5 fara citeva minute.. Tu erai? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fata, eu te-am pomenit pe la 6 si ceva....Pe la 5 cred ca erau alti ''dusmani'' (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) !
|
|
|
![]()
|
|
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Haoileu, minca-ti-as! Si io credeam ca esti singura! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 543 Joined: 18-August 09 Member No.: 7,004 ![]() |
Buna seara fetelor! Am prins si eu putin net si am reusit sa citesc din urma. Insanatosire grabnica mamei tale Albi!
Oana, tie iti tin pumnii pentru terminarea temelor! Eu sunt bine, multe schimbari s-au petrecut in ultima vreme. M-au mutat astia de la servici in alt apartament, asa ca weekendul trecut am carat de m-am plictisit. Macar nu m-am mutat singura. La servici am inceput sa ma obisnuiesc cu ceea ce am de facut si mai ales si cu limba. Pe-aici e destul de frumoasa vremea si cald. Mi-a fost dor de voi, sper sa pot intra mai des de-acum in colo. Va pup pe toate! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 06:37 AM |
|