![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Buna seara, Scaiut! Ne-a fost dor de tine! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 543 Joined: 18-August 09 Member No.: 7,004 ![]() |
Si mie de voi (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Scaiut, scaiut! Sa ne trimimit vreo doua raze de soare la pachet si noua. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Cum te-ai acomodat? Ti-a fost greut? Ai gasit oameni de treaba cu care sa te intelegi? Draga de tine, poate reusesti sa intri mai des... (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna seara!
E pe aici Albi. Va urmareste (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Multam de grija Di. Azi am ajuns plina de nervi de la munca. D au trecut acum. Am o durere in gat. Ieri a fost si umflat, azi nu mai e asa de tare, dat tot ma doare. Bine ca nu tusesc! Acum ma bag la nani (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Va pup dulce (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Mama cum ii, fata? Ca cu tine m-am lamurit, iar ai beut rece! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Aa, da! mama cu piciorul e bine. A zis ca a inceput sa miste degetele de la picioare si simte si calccaiul. nu imi aduc aminte daca am spus ca de fapt nu era o fractura, ci doar un soi de dislocare.
Acum problema este alta. Durerile de spate pe care banuiam noi ca le are de la statul in pat, le are de fapt de la o fisura la vertebra 11 sau 12. Nu mai stiu. Maine se duce iar la spital. Cred ca daca l-as fi vazut pe handicapatu ala, direct un picior in gura si un genunchi in oo primea. (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) Maine aflu si eu mai multe. Va tin la curent. Multumesc frumos (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Asta ii nasol... Neaparat trebe vazut ce ii cu coloana, ca e belea mare, Doamne-feri!!! Of
Mie mi s-o facut rau acum doua zile, va povestesc io mai incolo... |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Salutare! Eu sunt pe la o prietena si ne-am amuzat teribil cu bancurile. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Si eu am avut o cadere de calciu saptamana trecuta! This post has been edited by kryss_10: Apr 21 2010, 12:54 AM |
|
|
![]()
|
|
Krys, mie mi s-a facut rau cind am aflat ca mamaia mea de 85 de ani a cazut in casa si a stat singura si nemincata si nebauta aproape 3 zile... Am crezut ca mor eu in secunda aia!
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Buna dimineata! M-am saturat de ploaie, de vant si de vremea urata. Am crezut ca azi o sa fie frumos afara dar m-am inselat. Voi ce faceti? Pupici la toate (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) !
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 12:58 PM |
|