![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Neata!
Mi-a stat inima-n loc cand am citit de bunicuta. (IMG:style_emoticons/default/weep.gif) saraca. Acum e bine? |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Neata
Scaii (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Diana, nici n-am cuvinte...tare rau imi pare pentru bunica ta. A fost puternica saracuta. Teo , tu ce mai zici? Ce mai faci? Mie mi s-a facut rau chiar ieri. In camera mea se pune mucegai pe pereti si la un anumit timp trebuie sa sterg cu clor. Ieri, fara sa mananc ceva, cam pe la ora 13, m-am apucat cu spor sa pulverizez clor pe pereti. Mi s-a facut rau instant, imi ardeau si ochii si ca un drac ce sunt, nu m-am lasat pana ce nu am terminat. Dar nu mai fac... Azi noapte mi-am prins urechile intr-o tema, asa ca azi am ceva de munca (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) O zi buna. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Di, imi pare rau... sper ca acum e bine!
La mine azi e frumos afara si o sa ies la o plimbare cu o prietena de a mea! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) O zi frumoasa! |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Buna dimineata!
Imi pare rau, Diana! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Doamne, saraca bunicuta... |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Am crezut ca mor... Vineri dimineata a vorbit cu mama, simbata au sunat-o de-au innebunit, duminica la fel, luni la fel... A intrat mama in panica, s-a dus la ea si a gasit-o... Va dati seama ce sperietura! Mai ales ca avea si o poala de bani in casa! Nu putea nici sa intre in camera in care era, ca a cazut exact in usa si acolo a intepenit! Pe geam nu se poate ca are niste zabrele de n-ar trece printre ele nici un bebelus! L-a sunat mama pe tata care s-a imbarcat cu catel cu purcel si cu de toate si in doua ore a fost acolo... Doua ore pentru 110 km si Dunarea de trecut...
S-au temut ca a paralizat. Slava Domnului, nu a fost asa. Insa nu poate merge aproape deloc, au lasat-o picioarele. Si nu vrea sa mearga la ai mei, desi se roaga de ea ani de zile sa o ia... Si toate pentru ca mai face figuri si nu raspunde la telefon cind e sunata, zice" Ce, ai sunat s avezi daca am murit?" Am o anticuta de mamaie... ... Si toata lumea zice ca eu cu ea si cu caposul de tata seman! |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
E bine acum, nu?
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Sa zicem ca da... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Ce sperietura ati mai tras.
Am fost aseara si eu pe la bunica din partea mamei care e internata la Geriatrie. Sor-mea a intrebat-o daca vrea sa-i aduca suc natural de fructe de la moldovenii de la care luam noi si ce credeti, bunica s-a strambat de numa-numa, ca ea nu se omoara cu sucul si sa-i aducem ceai. Colegele ei de camera au facut niste ochi maaaari. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Si ca sa mai destind atmosfera, in weekend e Sf. Gheorghe si ziua mea. Cred ca am sa ies in oras cu 2 prietene insa nu stiu ce ar fi mai indicat, sa le scot la o prajitura sau la un cocktail? |
|
|
![]()
|
|
... E ziua ta, deci ar trebui sa faci ce iti place tie mai mult... Si tu esti tauras? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Diana, sanatate bunicii tale (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) !
Mai, da' ce-am mai bocit eu ...am vazut Sapte suflete acum pe HBO! Impresionant film! Merita vazut! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 12:52 PM |
|