![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Scuze Diana... (IMG:style_emoticons/default/322.gif) ...mi-o scapat si mie ''porunghelul''!
Sa-l stapaniti sanatosi Oana! |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Lasa ca i-am prins io din zbor! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Ma duc sa-mi fac o salata ca mi-a luat domnu' verdeturi...fac si o omleta ca mi-e cam lene (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) !
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Nici eu nu mi-am dat seama. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Eu azi nu fac mincare ca am ciorba de fasole in frigider. Si domnu si stapinu si-o prestat singur macaroane! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Si de desteapta ce sint, am dat sa se inghete frigiderul, io cica "putin mai mult". Iar "putinul" a facut ca tot ce era in frigider sa inghete BOCNA! Ciorba mea e ca un bolovan! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Bine ca ai zis "omleta", sa nu uit ma duc miine in piata sa iau niste ouasoare de tara si niste telemea proaspata, dulce, Deja imi plouaaaaaa in gura! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Diana, ma faci sa rosesc (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) nu e nou, e de la cineva care si-a cumparat altul si l-a vandut pe asta. Dar e mare si spatios si ma bucur ca-i al meu si ca ii dau banii omului in rate.
Liftu, mersi frumos. Eu imi bat capu' cu temele si parca n-am chef de nimic. Nu stiu ce am azi, sunt obosita iar copiii se invart in jurul meu ca niste titirezi. Care danseaza, care arunca mingea (pe care am strans-o ca sa mai am geamuri) si unu' se trage cu o masinuta (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) . Va dati seama ce-i la mine... |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Eu ma duc sa trag un pui de somn si dupa poate m-o apuca si eu de citit cate ceva. Am o lene azi de nu ma vad...
|
|
|
![]()
|
|
Fata, ciorba de fasole am si io...si a fost congelata si a mea (IMG:style_emoticons/default/322.gif) ! Coincidenta!
|
|
|
![]()
|
|
Oana, de ce sa rosesti? Fiecare isi ia dupa puteri! Nu e nici o rusine, ba dimpotriva! Si e mare lucru ca poti s adai banii in rate pentru ca daca luai unul nou in rate, il plateai dublu!
Eu ma duc la colt sa iau tigari si dupa acas asa halesc si spre seara ma intorc pe metereze! Liftu, ti-am zis io ca-s cam prea multe coincidente! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Mi-ati facut pofta!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 06:33 PM |
|