![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Scuzati intarzierea. Faceam un research.
Da, cred ca am sa anulez totul. Nu exista contract. Nu exista nimic de fapt. Si cum de la 8 seara ma chinui sa daud e fotograf si nu reusesc ca sa ma lamureasca in anumite privinte o sa anulez maine dimineata. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Foarte tare! Nu trebuiau sa te lamureasca aia de au siteul? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Buna dimineata! M-am pensat, mi-am bibilit moaca, acu o sa-mi fac manichiura si pedichiura...ca doar maine ma duc la bursa joburilor...si daca o sa ma caute aia la picioare (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) ?
Diana, domnul Kuky pupa virtual ''laboantele'' Arei si ii ureaza La multi ani! (IMG:style_emoticons/default/lmani.gif) |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Buna fetelor! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Pink, ce ai facut pana la urma? E clar ca oamenii nu sunt seriosi! (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Buna ziua.
Ma doare capul intr-una de ieri, am adormit cu greu si azi nu ma simt in stare de nimic. Mai grav e ca nu ma pot concentra sa-mi fac temele, asta ma seaca rau de tot. Voi ce faceti? |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Aoileu, ce gentleman e domnul Kukyneatza.... (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Io sint cu un cap cit o varza, la fel de umflat, infoiat si inteligent cu leguma mentionata. Am plecat de la birou pe la 6 fara douazeci dimineata si am jefuit un liliac pe drum. L-am dus acasa, l-am pus in apa cit mai multa si cit de sus a incaput in vaza si m-am culcat. Ara era foarte inetersata, voia sa-l manince! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si-acu` is iar la biurau... Si io ma concentrez la greu de mi se ofileste varzoiu`, nu alta! Am o circa de treburi! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
La noi a inceput furtuna...toarna cu galeata si bate vantu' tare (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) !
|
|
|
![]()
|
|
Ca o ploaie de vara, adica? Aici e soare... si niste nori cam cenusii.
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Si la noi cica ploua maine... (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Asta e... Miine e sarbatoare mare, nu pot spala, o sa spal simbata, sper ca atunci sa nu ploua si sa le si pot usca...
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th May 2025 - 12:50 AM |
|