![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Da, ca o ploaie de vara. Eu deja am bagat a treia masina la spalat (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) !
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Tu ai unde sa le-ntinzi totusi... Daca nu afara, macar inauntru. La mine-i o harababura peste tot!
N-am spatiu! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Pai am 4 sarme afara...dar nu stiu daca o sa-mi ajunga azi la cate rufe sunt (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) !
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Lasa, ca o sa ajunga... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Daca nu ajunge, mai bagi o masina! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Brava fata, esti harnica!
Eu ma gindesc sa ma duc sa iau o praji mica pentru Ara azi. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Sper sa n-o gasesc cum am gasit-o ieri. Se culcase stapina-su si s-a gindit ea sa ii puna lui in pat osul ei, dupa care s-a urcat si ea... i-am gasit facuti covrig pe amindoi, mai aveau putin si se luau si-n brate! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
![]()
|
|
Ce zapacita Ara (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ! Da ce fel de praji ii dai? Eu ma gandeam ca o sa-i faci un tortulet impopotonat cu oase (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) !
|
|
|
![]()
|
|
N-am timp, o sa ii iau ceva mic si cu lapte, desi nu are voie dulce, insa na, o data implineste fata doi ani! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 484 Joined: 17-February 10 From: Undeva in tara lui Dante... Member No.: 8,005 ![]() |
He he,la Padova,ieri au fost 27 grade,azi sunt 23,pe duminica au anuntat 28 grade,azi am facut stocul la produsele spf,ma asteapta marea!
La multi anisori pt.Ara,sa-ti traiasca Diana!Sa aveti o zi superba! (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) |
|
|
![]()
|
|
Maltamim fain, Laur! Tu ce mai faci, esti bine, ca ne-ai disparut de tot! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Eu va pup, vorbelim mai incolo, trag o fuga la piata si la real sa vad daca gasesc Avatarul! Si dupa aia ma duc acasa si ca o buna si adevarata gospodina, o sa fac o comanda la pizza! Asta "gatesc" in seara asta! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ma destrabalez! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 484 Joined: 17-February 10 From: Undeva in tara lui Dante... Member No.: 8,005 ![]() |
Ce scumpa esti!Am avut niste probleme de natura medicala,au fost un pic cam grave,dar tot ce conteaza acum e ca sunt cat de cat bine!V_am urmarit din umbra,ca in spital am avut voie cu laptopul,sunteti fenomenale toate!
|
|
|
![]()
|
|
Vai de capul meu!!! Ce-ai patit, dragule?!
Multa sanatate, Laur! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th August 2025 - 06:28 AM |
|