![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Buna seara! Si eu sint deprimata, dar macar eu am motive intemeiate.
Albi, ce ai patit? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Eee m-a lovit iar singuratatea sa ii zicem asa. Am vrut sa ies azi pe afara, si am iesit, si unde ma uitam erau numai cupluri si grupuri de prieteni. Am stat juma de ora si m-am intors. E de kkt! Da trece, ca de fiecare data!
Da tu ce ai patit? Mai lasa fimeie munca aia sa te mai si relaxezi!!! |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Am un cap umflat, Albi, arat de parca as avea 200 de kilograme... Sint buhaita ca ultimul betivan...
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Asa deodata? De ce nu faci tu un efort sa te mai siodihnesti?
Serios acum! Muncesti prea mult! Ai grija de tine ca nu e de gluma! |
|
|
![]()
|
|
E de la pastile, Albi si e mult mai rau decit inainte. Insa macar nu mai sint cheala! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Look at the bright side of the life. (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Albi,stiu cum e (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) cand esti singura(fara partener) in fata iti ies numai cupluri de indragostiti, asa mi se intampla si mie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Off Di...Nu se poate face nimic sa nu ti se mai umfle fata asa? Mama lor de pastile (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) O zi frumoasa! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Buna fetele!Eu azi fac smotru.Diana, daca iei Thyrozol si consumi alimente bogate in iod(fructe de mare, peste oceanic, usturoi, nuci etc) ti se umfla fata, mainile si picioarele dar mai ales fata.Eu asa pateam.Va pup pe toate (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) !
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Buna, fetelor! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Eu sunt foarte obosita. As da orice sa dorm. Astazi insa am o groaza de treaba prin casa si de spalat vreo 6 oale. Iarasi e la noi prietena mamei, cea care ma trata ca pe bucatareasa ei proprie. Aseara am lasat-o sa-si faca singura supa. Mai mult a fost obligata ca eu am avut de lucru si n-am vrut sa fac. Dar mai bine faceam ca m-a chemat din 5 in 5 minute sa-i desfac o conserva, sa apas pe pisatorul de usturoi si tot asa. O sa ma interesez mai bine de boala ei la oase dar mi se pare un pic ca exagereaza. Nu isi taie nici macar o felie de paine singura. Zice ca nu are forta. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Buna Pink!Chiar ma intrebam zilele trecute ce mai faci ca nu ai mai dat pe aici de ceva timp... (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Am muncit mult. Nici cu ai mei nu am prea vorbit. Pe mess intru dimineata si il uit asa. Sunt de vis. (IMG:style_emoticons/default/dry.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 10:00 PM |
|