![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 484 Joined: 17-February 10 From: Undeva in tara lui Dante... Member No.: 8,005 ![]() |
Mi-a intrat un corp ascutit in picior,accidental,si de aici doua operatii,una de extractie alta de refacere plastica si grefa de piele.Eu obisnuit sa umblu ca bondarul acum dupa zece minute de mers sunt mort dar nu e problema,s-a vazut cumva drac mort si rata inecata?
Salutari si lui Liftu,ca mereu o pomenesc de la faza cu racii,e o harnicuta si jumatate! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Laur, pupici si de la mine (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ! Pana la urma ai mancat raci? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Omule, fa-te bine si intra si tu mai des pe aici! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Buna Laur! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Insanatosire grabnica!
Si eu s-ar putea sa plec peste vreo saptamana la mare (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) , nu e sigur inca. Sper sa fie cald... La multi ani Ara! (IMG:style_emoticons/default/lamultiani.gif) Acum imi fac unghiile rosii. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Albinuta ce-o mai face? This post has been edited by Book: Apr 22 2010, 04:35 PM |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Adica de 1 mai Book? S-a anuntat vreme urata, dar poate se inseala astia (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) !
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Da, cam de 1 Mai, dar nu in Romania... Am vazut ca in Ro au zis ca e vreme proasta... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Da..in Romania si in Bulgaria (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) !
|
|
|
![]()
|
|
Pai nici in Bulgaria nu ma duc. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Vad ca le ai cu vremea, ia zi-mi de Turcia, Grecia, ce stii? (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Turcia nu stiu...in Grecia se anunta fain. Eu ma interesez in general de Grecia si Bulgaria! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Pai e bine atunci (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) , sper sa ma duc...
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 484 Joined: 17-February 10 From: Undeva in tara lui Dante... Member No.: 8,005 ![]() |
Multam frumos pentru urari Book si Liftu!By the way Liftu,am mancat paste cu racusori si sos picant,squisito!
Astazi e si ziua mondiala a Pamantului,sper sa nea Dumnezeu mai multa minte si sa nu ne mai batem joc de ecosistemul in care traim.Sa fim si noi mai atenti,aici ma refer la cei care arunca de ici de colo si care ar merita amenzi cat un salariu asa cum a fost acum cativa ani data lege in Grecia!Asa de curiozitate stiati ca,plasticul se degradeaza in 100 de ani?Un pas ar fi renuntarea la sacosele de plastic care sunt un adevarat killer ptr.mediu si utilizarea celor de hartie sau material textil si multe altele! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th May 2025 - 07:05 AM |
|