![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Hello! Eu am baut un ness facut cu lapte rece rece si cu fructoza. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Nu eram eu aseara in toane sa va povestesc. Dupa ce au iesit toti din studio mi s-a innegrit totul in fata ochilor si am cazut din picioare. Apoi am vazut dar am fost ametita vro 10-15 minute si m-am intins pe o canapea. M-am infipt intr-un unt de arahide dulce si mi-am mai revenit si apoi am baut un iaurt. Glicemia nu cred ca era scazuta ca bausem dimineata o cana de ness care are cofeina multa si stiu ca aia creste glicemia. O sa incep o cura de vitamine. Azi dimineata am avut aceeasi stare. Vi s-a intamplat? Credeti ca e de dus la doctor? Nu am mai tinut dieta de cateva saptamani. Chiar am mancat paine si dulciuri cam zilnic. Nu cred ca e de la dieta... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
In primul rand:
Pink, La multi ani! Sa traiesti cu numele! Imi aduc aminte ca ai zis acu 2 zile ca azi e ziua ta de nume! Iti doresc tot binele din lume (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) ! Mi-am adus aminte azi dimineata cand am iesit pe usa dar nu am vrut sa ma intorc din drum sa scriu pe forum (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ! Sa fii iubita (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) ! |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Bonjourrrrrrrrr!!!
Laur, bine ca esti ok intr-un final. E ingrozitor sa nu te poti misca, sa nu poti merge, o stiu, am trait-o pe pielea mea! Multa sanatate si sa te faci bine-bine si repede-repede! (IMG:style_emoticons/default/hug.gif) Teo, daca te duci si nu vii cu o caruta de poze, o sa vin sa te bintui! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Oana, sa stii ca nici eu nu m-am prins! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Eu inclin sa cred ca e de la o lipsa zdravana de calciu, Pinkule! De n-o fi asa, io-s cutu! Lifturici, ce job ti s-a oeferit, agent de paza? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
In al doilea rand!
Dupa cum stiti aproape toate, azi am fost la bursa joburilor, nu am sa ma mai duc niciodata! Pe langa faptul ca era lume ca la balamuc si nu s-a tinut cont de bonul de ordine, adica s-a intrat ca la turma, toata lumea se impingea, binenteles ca erau prezente personajele care ''te fac'' la genti sau la buzunare! Joburi pentru studii superioare erau foarte putine...in jur de 10. M-am gandit sa aplic pentru 3 joburi: agent comercial( studii medii), contabil ( studii superioare) si manager financiar (studii superioare). Am aplicat prima oara la agent comercial(am lucrat in vanzari si stiu cu ce se mananca). Daca reprezentantul firmei respective este interesat de cv-ul persoanei care aplica iti pune cateva intrebari. Sa va spun care au fost intrebarile la mine..." Aveti copii?''...''Nu''...''Dar de ce ati facut 2 facultati si nu ati facut copii?''. M-au apucat nervii. Si am plecat. A doua oara am aplicat pentru contabil. Au parut interesati de cv si m-au luat la intrebari:...'' Locuiti la adresa X''...''Da''...''Dar acolo unde locuiti e cartier de vile!''...''Da''...''Locuiti la vila?''...''Da''...''Nu credem ca e postul potrivit pentru dvs!''. Mai, eu nu inteleg, ce daca locuiesc in cartierul de vile, ce daca am vila? Asta insemna ca fur sau ca nu vreau sa muncesc? Ultimul cv l-am aplicat pentru manager financiar, teoretic stiu cu ce se mananca, dar practic nu stiu. Aici era o doamna atat de plictisita care mi-a zis ca o sa ma contacteze ...sotia patronului (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ! Nimeni nu m-a intrebat de experienta profesionala...nimeni, nimeni! Si slava Domnului ca am destula! Si dupa ce s-a terminat aceasta minunata bursa a joburilor...am scos masina masina din parcare...si am vrut sa plec spre casa( locuiesc la 2 km de intrarea in oras, aproape 6 km pana in centrul orasului)...si un taximetrist care se grabea m-a complimentat (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ...m-a facut ''vaca imputita'' (IMG:style_emoticons/default/322.gif) . Scuzati limbajul si ortografia, dar nervii nu mi-au trecut! Va pup! |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Lifturici, esti contabil autorizat? Daca da, ce pana mea nu-ti deschizi tu o firma de contabilitate, sa lucrezi de acasa si sa iti faci singura programul?
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Hello gagici! Sa va povestesc pe scurt ce am mai facut. Ma plimb mai toata ziua ca sa nu ma plictisesc daca stau acasa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Si azi s-a terminat relatia mea de 7 ani. S-a pus punct. Sper sa inteleaga( ma rog el a zis ca intelge) si sa ne vedem fiecare de viata lui. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Acum incep o noua viata(daca pot spune asa) si sunt fericita. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Cam atat pe scurt. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) In seara asta ies in oras cu prietenii sa sarbatorim Sf. Gheorghe (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) O seara placuta va doresc. Pink e o cadere de calciu sigur. Mie mi se intampla mai mereu,dar iau preventiv pastilute(calciu). Ai grija de tine! Toate si toti aveti grija de voi. Va pup (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Nu-s contabil autorizat, stiu contabilitate pana la balanta si bilant. Dar le pot invata si pe alea, nu-i problema. Mama e contabil autorizat, firma de contabilitate exista, avem cateva persoane carora le tinem contabilitate. Dar...in Tulcea, daca tii conta acasa iei maxim 200-300 ron/luna( daca ii iei si pe aia).
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Multumeeeeesc! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Kryss, ma bucur tare mult pentru tine ca esti fericita (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) !
Gata, aproape ca m-am calmat, n-o fi ''satanel asa de negru''. Berea e buna si de calmant cateodata. Si tigarile. Au fost ai mei parinti pe la mine, l-au luat pe Kuky si au plecat la tara. Maine ma duc sa mananc miel la protap, la un prieten de-al nostru care e bucatar. |
|
|
![]()
|
|
Kryssule, sa fie intr-un ceas bun! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th May 2025 - 08:20 PM |
|