IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

99 Pages V  « < 53 54 55 56 57 > »   
Closed TopicStart new topic
> Hot Bar & Lounge XXXV - eLady`s hot spot, Discutii intre noi
kryss_10
post Apr 23 2010, 04:37 PM
Post #541

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: The moon
Member No.: 6,083

Multumesc pentru sustinere fetelor! Sa dea D-zeu,Di! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Eu ma pregatesc pentru plecare (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Diana.
post Apr 23 2010, 05:07 PM
Post #542

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Drum bun, Krisule! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Globetrotter
post Apr 23 2010, 05:35 PM
Post #543

Bookaholic

Group: Administratori
From: Craiova
Member No.: 5,950

Kryss, n-ai idee cat ma bucur pentru tine, sa privesti cu optimism si incredere in viitor! (IMG:style_emoticons/default/flowers.gif) Distractie placuta!
Lifturici, ce groaznic! (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Cred ca i-as fi zis vreo doua aluia care intreba de ce n-ai facut copii... (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Ce tampit! Si ceilalti, offf... Se pare ca ai avut o zi cam proasta, dar lasa ca rasare soarele si la tine! (IMG:style_emoticons/default/yes.gif) (IMG:style_emoticons/default/hug.gif)
Pink, ce-ai mancat in ziua aia? Daca atunci cand te ridici brusc in picioare te ia ameteala si ai impresia ca se invarte pamantul cu tine... mai mult ca sigur e o cadere de calciu. (IMG:style_emoticons/default/doh.gif) Dar ar trebui sa faci niste analize...
Teo (IMG:style_emoticons/default/kissing24.gif) , unde in Grecia te duci?

+Quote Post
Oana
post Apr 23 2010, 05:42 PM
Post #544

Incurabil

From: Iasi
Member No.: 5,191

Ai grija de tine Kriss.
Liftu, nu am cuvinte sa mai spun ceva, asta e...dar sigur te descurci tu sa-ti gasesti un job bun.
Pink, asa patesc si eu uneori. Acum iau vitamine. La multi ani pentru astazi!
Eu am iesit un sfert de ora afara ,apoi am venit in casa cu scopul de a dormi. Mi-a rasunat in cap muzica vecinilor (IMG:style_emoticons/default/band.gif) si cand am adormit am avut un cosmar de am zis ca fac pe mine in somn.Parca ma injunghiase cineva si mi se scurgea tot sangele. (IMG:style_emoticons/default/omg.gif) Ma duc sa vad ce inseamna sange in vis.
le: moarte apropiata (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) neeee, nu cred in asta...sunt tanara (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

This post has been edited by oana_82: Apr 23 2010, 05:48 PM

+Quote Post
Corina
post Apr 23 2010, 05:54 PM
Post #545

Incurabil

Group: Obsedat
From: Tulcea
Member No.: 7,788

Da...se pare ca dupa cateva rele a venit si una buna. Am fost sunata de un prieten de-al nostru, acum, tipul are firma, ii merge bine si ma vrea agent de vanzari la el. Nu stiu ce sa fac, nu vreau sa stric o prietenie( in cazul in care nu o sa-i convina cum ma descurc...se poate intampla si chestia asta). Voi ce ziceti? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Nu i-am dat inca raspunsul, dar vreau sa ma gandesc foarte bine si am nevoie si de parerile voastre.

+Quote Post
Diana.
post Apr 23 2010, 06:18 PM
Post #546

Fondator eLady.ro

Oana, nu baga in seama, visele trec.
Lifturici, eu in locul tau as discuta deschis cu el. Poate are nevoie de un om de mare incredere... Si de asta s-a gindit la tine. Imi dau si eu cu pararea, asa...

+Quote Post
Corina
post Apr 23 2010, 07:24 PM
Post #547

Incurabil

Group: Obsedat
From: Tulcea
Member No.: 7,788

Pai vreau sa discut deschis cu el, de aceea l-am invitat la noi duminica. El nu stia ca eu imi caut job( ca eu nu am zis la toata lumea) si azi cand am vorbit cu el la telefon i-am zis ca am fost la bursa muncii si ca nu am gasit ceva ca lumea pe acolo. Si el a venit cu propunerea. E o situatie atat de ciudata pentru ca si el si sotia lui ne sunt prieteni. Mi-a zis si la telefon ca are nevoie de un om de incredere.

+Quote Post
Diana.
post Apr 23 2010, 07:32 PM
Post #548

Fondator eLady.ro

... Vezi? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Totul o sa fie bine, ai sa vezi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Eu am ajuns acasa acum, imi incalzesc ceva de mincare ca-s lihnita si dupa aia imi pun un film, poate si adrom putin, ca mi-s cam varza...

+Quote Post
Bia
post Apr 23 2010, 09:55 PM
Post #549

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Hello. Saptamana viitoare o sa-mi fac niste analize.
Azi am facut o crema de zahar ars cu fructoza caramelizata in loc de zahar. A iesit mininata. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
albinuza
post Apr 23 2010, 10:11 PM
Post #550

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

Buna seara! Eu sunt foarte obosita, se munceste ca la nebuni. Dar nu ma plang, bine ca este e munca! Kryss, eu iti spun felicitari si ai grija de tine si de sufletul tau!
Laur mama, bem si noi o cafea daca pic pe la Padova??? Sa te vad cum schiopatezi??
Scai ce mai face?
La multi ani Pink!!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Eu am avut cateva zile in care era sa cedez unei tentatii. Bine ca nu am cedat, pentru ca nu era o tentatie favorabila. Nu imi vine sa cred cat sunt de slaba cateodata, sau cat de slaba am devenit in urma umtimului an din viata mea!!
Di, sa-ti traiasca Ara, sa fie sanatoasa. Si Rona a facut 11 ani pe 27 martie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Ma bag la nani ca maine muncesc.
Vroiam sa mai spun niste chestii da am uitat!!
Va pup, noapte buna! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post

99 Pages V  « < 53 54 55 56 57 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 20th May 2025 - 08:04 PM