![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Multumesc pentru sustinere fetelor! Sa dea D-zeu,Di! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Eu ma pregatesc pentru plecare (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Drum bun, Krisule! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Kryss, n-ai idee cat ma bucur pentru tine, sa privesti cu optimism si incredere in viitor! (IMG:style_emoticons/default/flowers.gif) Distractie placuta!
Lifturici, ce groaznic! (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Cred ca i-as fi zis vreo doua aluia care intreba de ce n-ai facut copii... (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Ce tampit! Si ceilalti, offf... Se pare ca ai avut o zi cam proasta, dar lasa ca rasare soarele si la tine! (IMG:style_emoticons/default/yes.gif) (IMG:style_emoticons/default/hug.gif) Pink, ce-ai mancat in ziua aia? Daca atunci cand te ridici brusc in picioare te ia ameteala si ai impresia ca se invarte pamantul cu tine... mai mult ca sigur e o cadere de calciu. (IMG:style_emoticons/default/doh.gif) Dar ar trebui sa faci niste analize... Teo (IMG:style_emoticons/default/kissing24.gif) , unde in Grecia te duci? |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Ai grija de tine Kriss.
Liftu, nu am cuvinte sa mai spun ceva, asta e...dar sigur te descurci tu sa-ti gasesti un job bun. Pink, asa patesc si eu uneori. Acum iau vitamine. La multi ani pentru astazi! Eu am iesit un sfert de ora afara ,apoi am venit in casa cu scopul de a dormi. Mi-a rasunat in cap muzica vecinilor (IMG:style_emoticons/default/band.gif) si cand am adormit am avut un cosmar de am zis ca fac pe mine in somn.Parca ma injunghiase cineva si mi se scurgea tot sangele. (IMG:style_emoticons/default/omg.gif) Ma duc sa vad ce inseamna sange in vis. le: moarte apropiata (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) neeee, nu cred in asta...sunt tanara (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) This post has been edited by oana_82: Apr 23 2010, 05:48 PM |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Da...se pare ca dupa cateva rele a venit si una buna. Am fost sunata de un prieten de-al nostru, acum, tipul are firma, ii merge bine si ma vrea agent de vanzari la el. Nu stiu ce sa fac, nu vreau sa stric o prietenie( in cazul in care nu o sa-i convina cum ma descurc...se poate intampla si chestia asta). Voi ce ziceti? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Nu i-am dat inca raspunsul, dar vreau sa ma gandesc foarte bine si am nevoie si de parerile voastre.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Oana, nu baga in seama, visele trec.
Lifturici, eu in locul tau as discuta deschis cu el. Poate are nevoie de un om de mare incredere... Si de asta s-a gindit la tine. Imi dau si eu cu pararea, asa... |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Pai vreau sa discut deschis cu el, de aceea l-am invitat la noi duminica. El nu stia ca eu imi caut job( ca eu nu am zis la toata lumea) si azi cand am vorbit cu el la telefon i-am zis ca am fost la bursa muncii si ca nu am gasit ceva ca lumea pe acolo. Si el a venit cu propunerea. E o situatie atat de ciudata pentru ca si el si sotia lui ne sunt prieteni. Mi-a zis si la telefon ca are nevoie de un om de incredere.
|
|
|
![]()
|
|
... Vezi? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Totul o sa fie bine, ai sa vezi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Eu am ajuns acasa acum, imi incalzesc ceva de mincare ca-s lihnita si dupa aia imi pun un film, poate si adrom putin, ca mi-s cam varza... |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Hello. Saptamana viitoare o sa-mi fac niste analize.
Azi am facut o crema de zahar ars cu fructoza caramelizata in loc de zahar. A iesit mininata. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna seara! Eu sunt foarte obosita, se munceste ca la nebuni. Dar nu ma plang, bine ca este e munca! Kryss, eu iti spun felicitari si ai grija de tine si de sufletul tau!
Laur mama, bem si noi o cafea daca pic pe la Padova??? Sa te vad cum schiopatezi?? Scai ce mai face? La multi ani Pink!!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Eu am avut cateva zile in care era sa cedez unei tentatii. Bine ca nu am cedat, pentru ca nu era o tentatie favorabila. Nu imi vine sa cred cat sunt de slaba cateodata, sau cat de slaba am devenit in urma umtimului an din viata mea!! Di, sa-ti traiasca Ara, sa fie sanatoasa. Si Rona a facut 11 ani pe 27 martie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ma bag la nani ca maine muncesc. Vroiam sa mai spun niste chestii da am uitat!! Va pup, noapte buna! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th May 2025 - 08:04 PM |
|