![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 484 Joined: 17-February 10 From: Undeva in tara lui Dante... Member No.: 8,005 ![]() |
Albinutza,s-a facut!Ai baut vreodata cafea cu menta si alaturi ciocolata ripiena cu ardei iute?Numai la Pedrocchi in Padova savurezi asa ceva,credema se merita si vorba aia daca nici eu nu am mai bramburit prin italia,atunci cine?
Cea mai buna pizza-Crotone,Calabria;cea mai buna inghetata la Pescara;cea mai tare bere la Olbia,Sardegna si multe altele! La noi ploua,e uratel dar maine se indreapta vremea dupa prognoza si duminica la plaja,la SottoMarina! Aaaa..si am mancat ineseara la o prietena placinte poale in brau moldovenesti,delicioase! Nu am somn si nici stare..Ladies somnic pufos si dulce! |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Noapte buna, fetelor!
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Va spun repede buna dimineata si fug la miresica de astazi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Buna dimineata doamnelor (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) !
Vreau sa-mi schimb nick-ul, nu mai vreau Lifturica, vreau Corina pentru ca asta e numele meu. Ma uit de azi-dimineata pe aici si nu-mi dau seama de unde se schimba. Diana, te rog ajuta-ma (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Buna dimineata.
Lifturica, se pare ca ieri am fost in acelasi gand, pentru ca si eu am cautat in forum sa vad cum pot sa-mi schimb nickname-ul. Eu la ora 13 plec la facultate si vad ca e innourat afara. Mi-i dor de copiii mei. M-am obisnuit cu ei si nu am stare de cand i-am lasat cu mama (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Abia astept sa-i aduc acasa. Va doresc un sfarsit de saptamana frumos. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Si la noi e innorat si bate vantu'. Oana multa bafta la scoala (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) !
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Buna dimineta! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Multumesc fetelor! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) O sa va tin la curent cu ce se mai intampla. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Stiu ca o sa-mi fie bine singura si o sa ma simt libera si sa fac ce vreau si cand vreau. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sunt optimista si fericita! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Azi eu am program administrativ si am o gramada de despachetat si de pus la locul lor toate hainele si "acareturile" mele. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) O zi frumoasa! |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Bonjour, gagics! Io am dormit de-aseara de la ora 9 pina azi la 1! Eram, pare-se, varza de oboaseala dar nu-mi dadeam seama. Lifurici, am rezolvat. Oana, tu cum vrei?
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Eu vreau Oana, fara 82. Mersi frumos.
This post has been edited by oana_82: Apr 24 2010, 03:03 PM |
|
|
![]()
|
|
Multumesc, multumesc mult Diana (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) !
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st May 2025 - 01:24 AM |
|