IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

99 Pages V  « < 55 56 57 58 59 > »   
Closed TopicStart new topic
> Hot Bar & Lounge XXXV - eLady`s hot spot, Discutii intre noi
laur claudiu
post Apr 24 2010, 03:46 PM
Post #561

Obsedat

Group: Dependent
From: Undeva in tara lui Dante...
Member No.: 8,005

Ce zici Krrys facem un club al celor care s-au despartit recent?Dupa trei ani de relatie si opt ani de cand ne cunoastem,s-a prabusit si relatia mea,au mai fost anumite divergente ca in orice relatie dar ne-am racit atat de tare unul de celalat incat in ultima perioada nu se mai putea vorbi de un cuplu ci doar de niste prieteni foarte bunisi si uite asa *divortul* a fost inevitabil!.Imi este foarte greu dar in acelasi timp stiu ca am ramas foarte buni prieteni,poate timpul...
Go to the top of the page

+Quote Post
albinuza
post Apr 24 2010, 03:51 PM
Post #562

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Buna ziua! Imi vine sa imi bag picioarele in ea munca.
Laur, cand pic pe acolo te anunt. Ca tre sa am si unde sa poposesc. Suna bine ce zici tu acolo.
De cand esti in Italia? Eu is satula de Italia. Is prea indiscreta daca te intreb cu ce te ocupi? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Vroiam sa fac oleaca de curatenie, dar renunt. Nu am chef. Azi vegetez. Sa fie clar.
Cat despre clubul despartitilor, ma bag si io.

+Quote Post
laur claudiu
post Apr 24 2010, 04:05 PM
Post #563

Obsedat

Ciao Albi!Pai sunt din 2004 dar mereu am fost intr-o continua cautare,am lucrat ca agent de turism pentru o firma renumita de transporturi internationale de persoane si marfuri si asa am poposit prin Franta,Austria,Ungaria,Germania si toata Italia.
Mereu am preferat delegatiile pentru ca erau foarte bine platite si mie cum imi place sa umblu bramburel a fost super.Pentru ca nu-mi plateau orele suplimentare si pentru motivul ca intr-o detasare munceam 2luni si jumatate,7 zile din 7 si cate 12-13 ore pe zi,am renuntat,dupa doi ani de bagat ca migul si i-am dat si in judecata!Ieri am primit vestea de la avocata,am castigat irevocabil dupa un an si jumatate iar acum ma mai lupt pentru niste drepturi,bani si iar bani,umblatura ca la nebuni dar macar se merita!
Despre invitatie ramane in picioare,numarul meu de telefon il gasesti la profil!Momentan mi-am luat o vacanta dar vreau sa revin in forta,au mai fost si problemele medicale dar de acum pe cai ca se filmeaza!Salutari Dianei si Corinei!

+Quote Post
albinuza
post Apr 24 2010, 04:22 PM
Post #564

V.I.P.

Oooo da te-ai plimbat oleaca nu gluma!!
Felicitari pentru proces!
Oare sa ma mobilizez sa fac ceva???

+Quote Post
laur claudiu
post Apr 24 2010, 04:37 PM
Post #565

Obsedat

Mutumesc frumos Albi!Am si eu de trebaluit dar trag chiulul la o caffelatte pe terasa,ca e un soare...

+Quote Post
kryss_10
post Apr 24 2010, 04:43 PM
Post #566

Incurabil

From: The moon
Member No.: 6,083

Sigur Laur! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ma bag in club (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) La mine sunt 7 ani, dar nu-mi pare rau ca am stat atat pentru ca ce a fost a fost frumos... Asta e... bine ca nu s-a ajuns mai departe... (casatorie, copil...) Si noi am ramas prieteni.Timpul le rezolva pe toate. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pupici (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Diana.
post Apr 25 2010, 12:20 AM
Post #567

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Buna seara... Am ajuns prea tirziu, pare-se, toata lumea doarme... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
albinuza
post Apr 25 2010, 09:39 AM
Post #568

V.I.P.

Buna dimineata!
Beau cafeaua, si azi chiar ca faca curatenie, ca nu se mai poate asa...
Voi ce faceti azi?
Duminic placuta (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Corina
post Apr 25 2010, 10:12 AM
Post #569

Incurabil

Group: Obsedat
From: Tulcea
Member No.: 7,788

Buna dimineata! Nici nu am facut bine ochi si deja am primit comanda de papica. Asa ca ma apuc de treaba. Va urez o duminica placuta (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) !

Oops...stai ca am citit acu' ce ati scris ieri...Laur, si tu treci printr-o despartire? (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

+Quote Post
albinuza
post Apr 25 2010, 11:10 AM
Post #570

V.I.P.

Imi da si mie cineva un sut in dos sa ma apuc de curatenie? Aseara am fost la beut la un alt coleg, deci azi nu mai e ca dupa razboi la mine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post

99 Pages V  « < 55 56 57 58 59 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 21st May 2025 - 01:24 AM