IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

99 Pages V  « < 5 6 7 8 9 > »   
Closed TopicStart new topic
> Hot Bar & Lounge XXXV - eLady`s hot spot, Discutii intre noi
Diana.
post Mar 20 2010, 12:53 PM
Post #61

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

La naiba, am mincat usturoi aseara. Nuci nu maninc insa am mincat conserva de peste (e mai usor de pastrat la serviciu) ca e si conforma... O sa renunt si la ele. Desi nu maninc nici 100g o data si nici nu am abuzat. Nu mai maninc deloc!
Go to the top of the page

+Quote Post
kryss_10
post Mar 20 2010, 12:55 PM
Post #62

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: The moon
Member No.: 6,083

Hey Rody! Ce mai faci? Cum iti mai e? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Rody
post Mar 20 2010, 04:15 PM
Post #63

Incurabil

Member No.: 7,318

Buna fetelor!

Kryss, repede m-ai ochit tu (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Eu sunt bine, aseara am iesit in club cu o gramada de prieteni si a fost super ok. Am dansat toata noaptea, am avut o energie ceva de groaza, in ciuda faptului ca nu am dormit prea mult de cateva zile incoace. Am stat pana pe la 4 si ceva. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Prietena mea cea mai buna s-a despartit de iubitul ei si am iesit mai mult pentru ea, sa nu mai stea atata in casa si sa mai schimbe putin atmosfera.
Azi am fost harnicuta, am facut curatenie, acum mama face cozonac cu mac (de la care nu ma voi abtine evident, tipic mie). (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

In rest, totul e relativ bine.
Diana, imi pare foarte rau ca nu te simti bine si intampini greutatile astea acum, dar eu am incredere ca peste ceva vreme vei rade de "halul" in care sustii ca arati acum (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Rabdareeeee! (IMG:style_emoticons/default/kissing24.gif)
Tu Kryss cum mai esti? Pana la urma ce ai decis cu prietenul tau? PS: Imi cer scuze anticipat in cazul in care ai mai scris si nu am zarit pe aciulea.
Sa aveti o seara frumoasa azi si maine cea mai frumoasa duminica. La urma urmei a iesit soarele (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) !!!!!

+Quote Post
Bia
post Mar 20 2010, 04:46 PM
Post #64

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Sunt fericita si eu ca a iesit soarele. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
kryss_10
post Mar 20 2010, 05:27 PM
Post #65

Incurabil

Da, Rody te-am ochit repede (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Imi pare bine ca te-ai distrat aseara. Eu inca nu am luat nici o hotarare, dar oricum multi "purici" nu mai fac cu el...va urma (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
(nu am mai scris nimic in urma ca sa nu vezi tu pentru ca nu s-a mai intamplat nimic nou deocamdata (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )
Daca ar vedea el ca am scris aici despre noi doi ar face ca trenul in gara (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) nu ma intereseaza (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Si eu sunt fericita ca a iesit soarele si astept sa-mi treaca raceala asta urata (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) sa ma bucur de el

+Quote Post
Rody
post Mar 20 2010, 05:39 PM
Post #66

Incurabil

Member No.: 7,318

Chiar la asta ma gandeam si eu..ce reactia ar avea "ei" cand ar vedea cum vorbim aici sau cum ne mai plangem de viata (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
albinuza
post Mar 20 2010, 07:40 PM
Post #67

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

Ce reactie ar avea ei? Va spun eu. Violenta! Fostul meu a citit si inca citeste ce scriu eu pe internet. Si nu e in regula.

+Quote Post
kryss_10
post Mar 20 2010, 09:21 PM
Post #68

Incurabil

Ups! Cum violenta? La mine ar face ca trenul in gara multe certuri si cred ca atat adica sper (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Bia
post Mar 20 2010, 09:56 PM
Post #69

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Nu stiu daca un forum poate duce la violenta. Sa fim seriosi, ce putem scrie aici? Ne mai plangem si noi de una de alta si atat. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Cred ca s-ar simti un pic ofensat daca nu i-am spune si lui lucrurile pe care le spunem aici, adica ce nu ne place in viata noastra. Zic si eu...

+Quote Post
albinuza
post Mar 20 2010, 10:03 PM
Post #70

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

M.am exprimat gresit. O forma de violenta. In cazul meu amenintari. Ma rog, povestea e mai complicata. Nu am starea necesara sa o dezvolt...

+Quote Post

99 Pages V  « < 5 6 7 8 9 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 11th May 2025 - 09:56 PM