![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Diana, pai atunci merita (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Ce zici ...te bagi la o astfel de sansa (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Pe mine m-ar tenta, dar mai bine ma bag la nani (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
This post has been edited by Oana: Apr 26 2010, 01:47 PM |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Lsa` ca-mi trece! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Multumesc fetelor, multumesc Laur! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Acum am venit de la munca, sefu nu a vrut sa ma tina din prima zi pana la ora 17 ca sa nu ma zapacesc de cap (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ! Azi am vazut produsele, am vazut preturile si am primit lista cu clientii si potentialii clienti. Saptamana asta va fi un pic mai lejera ca sa ma pot acomoda. De lunea viitoare mi se da masina si abia atunci incepe munca adevarata. Eu sper sa fie bine! Va pup (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ! |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
M-am gindit la tine toata ziua... Ma bucur ca este totul ok! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Mai, am primit si eu acum mesaj din ala...da ce de bani (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ! Dar cred ca-i abureala (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) !
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Eu am vrut sa dorm, numai ca vecinul s-a apucat sa bage bormasina in perete (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) asa ca m-am ridicat din pat si m-am apucat sa-mi fac papanasi.
Azi am mancat cu spor. Vreau sa ma ingras, iau vitamine...sper sa pun macar 2 kg luna asta. Liftu, eu am mai primit 2, cred ca si-au pus pata pe mine (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) This post has been edited by Oana: Apr 26 2010, 06:31 PM |
|
|
![]()
|
|
Buna dimineata.
Eu ma pregatesc sa duc trupa la cresa. Azi trebuie sa-mi rezolv cateva treburi importante. Sa aveti o zi buna. |
|
|
![]()
|
|
Neata! Ma pregatesc sa plec la munca.
O zi minunata sa aveti! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Servici usor Corina.
In jumatate de ora trebuie sa ies din casa (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) si copiii nu s-au trezit. Am ceva de munca. |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Buna ziua! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Lifturici, succes la noul job! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Oana, mi-ai facut pofta de papanasi. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Eu poimaine plec in Turcia si Ins. Rhodos! (IMG:style_emoticons/default/yahoo[1].gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st May 2025 - 09:20 PM |
|