![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
...Si schimbi foaia. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) _ Foarte bine! (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) asa si trebuie! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
BUna seara!
Am fost si m-am epilat. Cred ca fata are probleme cu vederea, ca mereu mai ramane cate ceva.. Dupa aia mmi.am luat un kebab ca imi era pofta, si acum acasa, sa vad ce mai fac. Maine am programre pt PAP. Va pup si o seara buna (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Buna searaaa! Si eu am cumparat astazi mincare de afara pentru ca nu avem apa rece si nici calda. Deci nu s-a putut gati...
Si partea frumoasa e ca, cica, nici miine nu o sa avem. Parca-s batuti in cap astia! As face o baie, dar n-am cum, trebuie sa stam imputiti pina miine seara. Sau poimiine dimineata. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Hello! Am vanit din Ikea. Am fost sa ma uit dupa niste dulapioare si dupa un scaun mai inalt ca de bar cu spatar. Vreau sa-mi amenajez un studio mic de hair&make-up in Otopeni.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Sunt ''rupta''...nu mai pot de oboseala. Am sofat de la 9 dimineata pana la 16, am fost la o gramada de clienti...o sa ma duc sa ma culc. Va pup (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) !
|
|
|
![]()
|
|
Bia, brava, fata mea! (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)
Corina, abia astept sa ai timp sa respiri si sa ne spui cum e. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Acum ii clar ca nu o sa mai spui ca-ti lipseste serviciul. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Buna seara! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Bon soir, ma cherie. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ce faci? Eu m-as fi apucat de prestat ceva dulce si cu ciocolata, dar nu am apa, asa ca ma abtin. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/swear[1].gif) Nici noi n-avem apa!
Si nu-mi zi de dulce, ca si-asa salivez de la pozele cartilor de bucate cu ciocolata si tarte... (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) Eu trag de timp, ca n-am chef sa m-apuc sa ma uit ce toale sa iau cu mine... Maine am o gramada de treaba. (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) |
|
|
![]()
|
|
Sa iti dau o veste si mai proasta: se pare ca nici miine n-o sa avem apa! Astia-s batuti in cap! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
Fa-ti o lista cu toale in functie de ce program ai sa ai. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23rd May 2025 - 04:16 AM |
|