IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

99 Pages V  « < 63 64 65 66 67 > »   
Closed TopicStart new topic
> Hot Bar & Lounge XXXV - eLady`s hot spot, Discutii intre noi
Globetrotter
post Apr 27 2010, 10:12 PM
Post #641

Bookaholic

Group: Administratori
From: Craiova
Member No.: 5,950

Groaznic! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Cred ca las toalele pe maine, ma duc sa ma culc. Noapte buna! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Diana.
post Apr 27 2010, 10:23 PM
Post #642

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Noapte buna, Book! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Oana
post Apr 28 2010, 05:53 AM
Post #643

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Iasi
Member No.: 5,191

Buna dimineata. M-am culcat la ora 3, sunt varza azi. In jumatate de ora fug la cresa cu bebeii.
Imi servesc cafeluta si am taiat-o (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif)
O zi buna si spor in toate.

+Quote Post
Oana
post Apr 28 2010, 09:48 AM
Post #644

Incurabil

M-am intors acasa, mi-am facut curat, mancarea fierbe si mai citesc si eu pe aici.
Era sa ma calce masina cand m-am intors acasa. Culmea ironiei ca era chiar salvarea (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Nu stiu ce am de la o vreme, dar ma simt cam tulburata, trebuie sa-mi revin.
Ma duc sa scot un bebelus din maternitate, pe care m-am oferit sa-l botez. E primul copil pe care vreau sa-l botez. Mama lui e foarte saraca, a fost parasita de sot si mai are o fetita de 5 ani pe care am ajutat-o din putinul meu cand am putut. Copilul asta mi-a frant inima, are 2,5 kg, e bolnavior si mi-a ramas in suflet cand mi-a zambit. Tatal lui nu l-a recunoscut , i-a parasit si s-a dus la alta, iar mama lui e cu psihicul la pamant. O sa fac tot ce pot eu pentru ei si nu voi astepta nimic in schimb.
Am o lumanare cumparata si un rand de hainute si sunt foarte fericita. Promit sa fac poze si sa impart cu voi din experienta asta care-mi umple sufletul de bucurie.
Azi am realizat ca exista un loc si pentru mine in lumea virtuala unde sa spun tot ce doresc si sa-mi spun punctul de vedere fara sa imi dea nimeni in cap (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) fara intentia de a va pupa in locurile moi (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
V-am lasat, ma duc sa mai alerg putin prin oras si ma intorc mai tarziu.
Liftu, spor la treaba si la cat mai multi clienti.

+Quote Post
Bia
post Apr 28 2010, 11:32 AM
Post #645

make-up artist

From: Otopeni
Member No.: 819

Hello!
Ieri am plecat cam dezbracata si am cam racit. Ma incearca o tuse...
Am o groaza de chestii de facut si cumparat si nu stiu cand o sa le fac pe toate astazi.

+Quote Post
Diana.
post Apr 28 2010, 01:11 PM
Post #646

Fondator eLady.ro

Oana, tare frumos din partea ta, mai ales si cu atit mai mult cu cit nu ai nici tu o viata usoara!!!
Pinku`, treci in pat!

+Quote Post
Bia
post Apr 28 2010, 01:35 PM
Post #647

make-up artist

Nu trec! E frumos afara!

Buuun, caut disperata pe net un scaun de-ala pliabil de machiaj si nu gasesc nimic de aluminiu si de calitate sub 500 de euro.

Am o oglinda de-aia mare (1.5 m pe 1 m) cu rama de lemn masiv pe care vreau s-o lacuiesc. Ma gandesc sa fac o smecherie sa pun niste poze gen polaroid (sa arate ca un polaroid adica) cu ce am lucrat eu si Rox pe rama aia dar nu stiu ce, ca nu vreau s-o stric. Idei?
Or sa fie si niste neoane cu lumina alba deasupra oglinzii (2 la nr) si in laterale cate 1. Deci 4 in total. Daca gasesc rentabil la bani o sa iau bulbi de lumina alba dar nu stiu cum naiba sa-i prind pe un cadru sa arate bine sau habar n-am cum.

+Quote Post
Diana.
post Apr 28 2010, 01:39 PM
Post #648

Fondator eLady.ro

N-as pune pozele pe rama, arata cam copilaresc. Le-as pune pe un alt perete, intr-un colaj. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Bia
post Apr 28 2010, 01:40 PM
Post #649

make-up artist

Da, si asta e o idee buna. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Oana
post Apr 28 2010, 04:38 PM
Post #650

Incurabil

Diana, asa sunt eu. Impart din putinul meu si cand dau din suflet nici Dumnezeu nu ma lasa la greu. Poate sunt si egoista pentru ca fac lucrurile astea sa ma simt bine, multumita de mine, dar in mare parte nici nu pot sa stau rece la suferintele altora. Sar si eu cu ce pot: un capat de bilet, o pereche de pantaloni de la fetita mea, o paine la cersetoarea de etnie roma care imi bate la usa odata la doua zile. Sunt un pespsi fara dop, dupa spusele cuiva (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Uneori rad singura, bag cersetoarea in casa, care imi povesteste de viata ei. O ascult si ma simt apropiata de ea, mai apropiata decat cu alte persoane. Asta ma mira! Cersetoarea se ofera sa ma ajute la curatenie (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) E curat imbracata si recunosc ca la inceput m-am gandit ca vrea sa fure ceva(m-am linistit la gandul ca n-are ce (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ).Concluzia e ca mi-am facut o noua cunostinta, de etnie roma care vine uneori sa ma ajute la curatenie. Nu o las, sufar de singurate si prefer sa vorbesc cu ea.
Problema e alta, ma gandeam azi cand am adus bebelu acasa ca nu trebuia sa ma ofer sa-l botez. Ma simt vinovata, poate era altcineva mai bun si mai bogat care sa-i ajute. Off, la naiba cu toate. Ce o fi o fi!
Voi ce mai ziceti?
Pink, bafta in ce ti-ai propus. Vor iesi toate bine.
Corina oare cum se descurca?

+Quote Post

99 Pages V  « < 63 64 65 66 67 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 23rd May 2025 - 09:13 AM