![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Cred ca recupereaza (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Am fost la epilat aseara. Am zis ? Mi.a kilarit-ooooo (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Nu mai mai duc acolo... |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ai zis ceva, insa ai zis ca nu a facut treaba bine pe chicere. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Io ma fac acasa... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Nu despre picioare este vorba (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Io ma culc. noapte buna gagics !! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Chemi pe cineva sa te faca la tine acasa sau te faci singura?
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Kryssuleeeeeeeee, pe unde umbli, iubita? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Sunt aici, iubita! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Sunt foarte bine! Ma bucur de viata! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Va citesc in fiecare zi! Numai ca nu am mai postat! Am vazut ca gatesti de zor! Book pleaca in vacanta, Pink e bine cu afacera pe care vrea sa o deschida...Albi si ea o harnicuta (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Oana e bine si ea, Corna s-a angajat....toata lumea e bine....sunt aici si voi fi mereu. Sunt la curent cu stirile. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Va indragesc pe toate si va pup (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Numai de mine nu zici nimic (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Neata! |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 484 Joined: 17-February 10 From: Undeva in tara lui Dante... Member No.: 8,005 ![]() |
Neatza ladies!Un sincer si calduros La Multi Ani ,plin de bucurii si impliniri scumpei noastre Diana!Sa ne traiasca si sa fie iubita si sanatoasa ca in rest celelalte vin de la sine!
Salutari lui Albi,Kryss si desigur Corina!Teo azi face sora ciabatta si deja te pomenesc!Va urez o zi superba si aveti grija de voi! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Salutare! Teo, cum sa uit de tine sau de Laur.... Am vazut ca si tu, la fel ca Di, gatesti mult si frumos dar si buuuunnnnn. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Nu am uitat de nimeni doar ca stau aici in spate o perioada. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) This post has been edited by kryss_10: Apr 29 2010, 09:44 AM |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Buna, fetelor!
Plec si eu la epilat in 30 minute. Nu am niciun chef dar e necesar. Mama ei de viata de femeie... Am baut o cafeluta si acum as manca ceva si nu stiu ce. De o luna am papat numai tampenii neconforme. Ciudat e ca nu m-am ingrasat deloc, ba acum o saptamana aveam mai putin cu 1.5 kg. Cine mai intelege ceva din organismul meu... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23rd May 2025 - 05:13 PM |
|