IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

99 Pages V  « < 66 67 68 69 70 > »   
Closed TopicStart new topic
> Hot Bar & Lounge XXXV - eLady`s hot spot, Discutii intre noi
Oana
post Apr 29 2010, 10:38 AM
Post #671

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Iasi
Member No.: 5,191

Heeeeei, azi e zi speciala pe forum. Cred ca Diana sarbatoreste la greu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Chiar Diana, cum petreci azi?
Mai Teo, pai asa spun si eu ca Laur nu m-a pomenit niciodata (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) , dar trebuie sa mentionez ca nici eu nu l-am pomenit in postarile mele. Laur, eu sunt ma timida de fel cu barbatii, sper sa intelegi, dar citesc cu interes ce scrii (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Eu vin cu vesti buuuuune. De maine ies la munca, ma fac fac vanzatoare la o taraba in piata (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) . Taraba e a mea cu contract cu tot si sunt foarte mandra de mine. Cresa copiilor e langa piata si-mi va fi usor. Ma tin cu dintii si de facultate si dupa 2 ani sper sa ma reprofilez, dar pana atunci fac ce pot si ma bucur ca lucrez pentru mine(n-am nervi prea buni cand vine vorba de fitele patronilor) In cateva luni sper sa-mi gasesc o chirie tot prin zona pentru ca ma seaca mersul cu tramvaiul jumate de oras. Hai ca toate merg spre mai bine! Doamne, cat sunt de bucuroasa azi!!!

Go to the top of the page

+Quote Post
laur claudiu
post Apr 29 2010, 10:57 AM
Post #672

Obsedat

Group: Dependent
From: Undeva in tara lui Dante...
Member No.: 8,005

Ciao Oana!Din ce am citit,vei fi nasica,sa-ti traiasca si sa te bucuri de finut!Vei crestina un suflet,vei fi ca o a doua mama pentru el!Eu am botezat o fetitza in 2006 iar acum pe 26 iunie face patru anisori,este o febletze de fata,e inima mea,e ca si copilul meu,eu i-am facut prima baita,am schimbato de pampers,o adormeam seara pe picioare atunci cand mergeam la cumatra mea,iar acum cand sare la gatul meu ,ma pupa si striga nanutu,ma topesc!
Locuiesti in Iasi?Vai ce dor imi e,din 2007 de cand am terminat facultatea n-am mai poposit pe acolo,cate distractii,cate amintiri,ohhhoo!Bafta cu noul job si sa termini facultatea cu bine si cine stie,D-zeu e sus si mare!Sa ai o zi frumoasa!

+Quote Post
kryss_10
post Apr 29 2010, 11:10 AM
Post #673

Incurabil

From: The moon
Member No.: 6,083

Ma bucur enorm pentru tine , Oana!

+Quote Post
Bia
post Apr 29 2010, 12:22 PM
Post #674

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Bravo, Oana! Sa-ti mearga bine! Tarabele merg, stiu din proprie experienta. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ideea e sa ai marfa buna si frumoasa.

+Quote Post
Diana.
post Apr 29 2010, 12:46 PM
Post #675

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Eu am fost ieri si mi-am luat flori si carti. Azi... om trai si om vedea. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Bravo, Oana! Sa fie intr-un ceas bun. In ce zona locuiesti? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Laur, si mie mi-i dor de dulsili tirg al Iesilor...

+Quote Post
Oana
post Apr 29 2010, 01:08 PM
Post #676

Incurabil

From: Iasi
Member No.: 5,191

Multumesc frumos pentru urari. Sper sa mearga totul bine.
Diana, locuiesc in cartierul Nicolina, mai exact pe langa piata Nicolina si trebuie sa ajung in Alexandru cu tramvaiul.
Am dormit o ora, ca nu mai puteam (IMG:style_emoticons/default/rusinosul.gif) Mai stau putin si fug dupa copii.

+Quote Post
Diana.
post Apr 29 2010, 01:15 PM
Post #677

Fondator eLady.ro

Apai chiar ca ai de mers sa-ti iasa ochii!!! Foarte bine ca te-ai odihnit! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Teocris
post Apr 29 2010, 02:52 PM
Post #678

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Laur draga (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) gand la gand cu sora ta, am pus si eu de o ciabatta ieri. O fac cu ardei de data asta.
Oana, ma bucur pentru tine si pentru soarele de pe strada ta (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
Diana nu faci/papi/pozezi nimic dulce azi? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Diana.
post Apr 29 2010, 03:27 PM
Post #679

Fondator eLady.ro

Inca nu am idee... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sint nehotarita daca sa cumpar sau sa fac... Ma tenteaza mai mult prima parte. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
charlie
post Apr 29 2010, 05:34 PM
Post #680

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: FFM
Member No.: 6,040

La Multi Ani, Diana! (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)
Sanatate, bucurii si tot ce-ti doresti! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post

99 Pages V  « < 66 67 68 69 70 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 23rd May 2025 - 07:40 PM