![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Heeeeei, azi e zi speciala pe forum. Cred ca Diana sarbatoreste la greu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Chiar Diana, cum petreci azi?
Mai Teo, pai asa spun si eu ca Laur nu m-a pomenit niciodata (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) , dar trebuie sa mentionez ca nici eu nu l-am pomenit in postarile mele. Laur, eu sunt ma timida de fel cu barbatii, sper sa intelegi, dar citesc cu interes ce scrii (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Eu vin cu vesti buuuuune. De maine ies la munca, ma fac fac vanzatoare la o taraba in piata (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) . Taraba e a mea cu contract cu tot si sunt foarte mandra de mine. Cresa copiilor e langa piata si-mi va fi usor. Ma tin cu dintii si de facultate si dupa 2 ani sper sa ma reprofilez, dar pana atunci fac ce pot si ma bucur ca lucrez pentru mine(n-am nervi prea buni cand vine vorba de fitele patronilor) In cateva luni sper sa-mi gasesc o chirie tot prin zona pentru ca ma seaca mersul cu tramvaiul jumate de oras. Hai ca toate merg spre mai bine! Doamne, cat sunt de bucuroasa azi!!! |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 484 Joined: 17-February 10 From: Undeva in tara lui Dante... Member No.: 8,005 ![]() |
Ciao Oana!Din ce am citit,vei fi nasica,sa-ti traiasca si sa te bucuri de finut!Vei crestina un suflet,vei fi ca o a doua mama pentru el!Eu am botezat o fetitza in 2006 iar acum pe 26 iunie face patru anisori,este o febletze de fata,e inima mea,e ca si copilul meu,eu i-am facut prima baita,am schimbato de pampers,o adormeam seara pe picioare atunci cand mergeam la cumatra mea,iar acum cand sare la gatul meu ,ma pupa si striga nanutu,ma topesc!
Locuiesti in Iasi?Vai ce dor imi e,din 2007 de cand am terminat facultatea n-am mai poposit pe acolo,cate distractii,cate amintiri,ohhhoo!Bafta cu noul job si sa termini facultatea cu bine si cine stie,D-zeu e sus si mare!Sa ai o zi frumoasa! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Ma bucur enorm pentru tine , Oana!
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Bravo, Oana! Sa-ti mearga bine! Tarabele merg, stiu din proprie experienta. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ideea e sa ai marfa buna si frumoasa.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Eu am fost ieri si mi-am luat flori si carti. Azi... om trai si om vedea. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Bravo, Oana! Sa fie intr-un ceas bun. In ce zona locuiesti? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Laur, si mie mi-i dor de dulsili tirg al Iesilor... |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Multumesc frumos pentru urari. Sper sa mearga totul bine.
Diana, locuiesc in cartierul Nicolina, mai exact pe langa piata Nicolina si trebuie sa ajung in Alexandru cu tramvaiul. Am dormit o ora, ca nu mai puteam (IMG:style_emoticons/default/rusinosul.gif) Mai stau putin si fug dupa copii. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Apai chiar ca ai de mers sa-ti iasa ochii!!! Foarte bine ca te-ai odihnit! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Laur draga (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) gand la gand cu sora ta, am pus si eu de o ciabatta ieri. O fac cu ardei de data asta.
Oana, ma bucur pentru tine si pentru soarele de pe strada ta (IMG:style_emoticons/default/322.gif) Diana nu faci/papi/pozezi nimic dulce azi? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Inca nu am idee... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sint nehotarita daca sa cumpar sau sa fac... Ma tenteaza mai mult prima parte. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 126 Joined: 10-March 09 From: FFM Member No.: 6,040 ![]() |
La Multi Ani, Diana! (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)
Sanatate, bucurii si tot ce-ti doresti! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23rd May 2025 - 07:40 PM |
|