IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

99 Pages V  « < 67 68 69 70 71 > »   
Closed TopicStart new topic
> Hot Bar & Lounge XXXV - eLady`s hot spot, Discutii intre noi
Diana.
post Apr 29 2010, 06:22 PM
Post #681

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Charlie (IMG:style_emoticons/default/hug.gif) , multumesc tare, tare mult! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
albinuza
post Apr 29 2010, 07:49 PM
Post #682

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Buna seara!
La muuuulti ani Di!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) :hainoroc:
Io am papat niste salam picant, si acum bag niste iaurt ca sa treaca iutele!
MI-am lasat masina la service in seara asta. O iau maine seara. Ma simt descompletata fara masina...
Di, ai inceput sa petreci? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Corina
post Apr 29 2010, 09:18 PM
Post #683

Incurabil

Group: Obsedat
From: Tulcea
Member No.: 7,788

Buna seara dragele mele si bineinteles...draga Laur (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) . Eu sunt bine. Pentru ca nu am lucrat( decat prin casa si prin gradina) de foarte mult timp ma simt mai obosita. Dar citesc zilnic tot ce scrieti. Cand ajung acasa primul lucru pe care-l fac e sa va citesc. De 1 mai nu plec nicaieri, o sa vina niste prieteni pe la noi, vom face un gratar si vom sta la barfa. Acum servesc niste macaroane cu branza si beau o bere. Cred ca Diana petrece (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . O sa ma duc sa fac un dus si dupa aia ma bag la somn. Dar pana imi termin macaroanele va mai citesc. Va pup cu drag pe toate (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ...si pe tine Laur (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) !

+Quote Post
laur claudiu
post Apr 29 2010, 10:52 PM
Post #684

Obsedat

Group: Dependent
From: Undeva in tara lui Dante...
Member No.: 8,005

Seara buna doamnelor si domnisoarelor!Corina esti o dulce,sarutmana!Ma bucur ca-ti merge bine la munca,kukyneatza e la bunici?Noi deja ne-am facut planul pe sambata,vorba aia,e sarbatoarea muncii si o sa sarbatorim ca atare cu un gratar,deja am stabilit totul,avem noroc ca acolo unde mergem sunt gratare special amenajate,e la marginea unei paduri si alaturi e si un lac,singura difernta e ca daca ai lasat un capat de ata in urma ai instant amenda de la 500 la 1000 de euro,asa ar trebui si in Romania.
Duminica o avem rezervata pentru mare,plaja,peste la gratar,creveti,racusori,abia astept!Maine am zi de umblat bramburel cu niste treburi care-mi aduc si ceva satisfactii materiale,intr-un cuvant o sa am un sfarsit de saptamana ocupat dar si placut!
Albi uitasem sa te intreb,in ce oras locuiesti in Italia?Cand mai faci salata asa mare,ca sa nu te mai doara burta arunca cateva linguri si la Padova (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .Diana inca o data un sincer si calduros la multi ani sau Tanti auguri-Buon Compleano=Χρόνια πολλά !
Salutari si lui Kryysulet care seamana leit cu o prietena de a mea,e asa de dulce si copilaroasa!
Oana si Teo,aveti grija de voi si va urez un sfarsit de saptamana placut!

+Quote Post
kryss_10
post Apr 30 2010, 10:08 AM
Post #685

Incurabil

From: The moon
Member No.: 6,083

Salutare la toata lumea! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Mai toata lumea ma aseamana cu prietene de ale lor (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Laur (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
De 1 mai nu plec nicaieri, vin niste prieteni la gratar si o sa fie frumos. Dar poate ajung si prin club pe undeva (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nu se stie niciodata (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Va pup pe toti si toate (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Week-end placut! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Ps: Eu sunt foarte bine!

+Quote Post
Bia
post Apr 30 2010, 12:12 PM
Post #686

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Buna ziua, lume!

Am papat, am baut o cafeluta, am fost la posta, acum ma apuc de lucru la niste carti de vizita si la o macheta de Minicard.
Am descoperit o bunatate de sandwich: painica monti prajita + branza dulce + sare + rosii + oregano. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) E delicioasa.

Ma duc la frumusete sa va scriu de o crema care imi place mult si pe care am primit-o ieri. Sunt super incantata de ea. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Diana.
post Apr 30 2010, 02:27 PM
Post #687

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Bonjouuuuuuuuuurrrrrrrrrrr! Saru` mina de urari! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
La mine e un frig in birou de imi danseaza pinguinii in jur, nu alta... (IMG:style_emoticons/default/germare.gif) Si-afara e asa de cald si frumos....

+Quote Post
Oana
post Apr 30 2010, 03:01 PM
Post #688

Incurabil

From: Iasi
Member No.: 5,191

Buna ziua. Am terminat munca pe azi, a fost bine si nu sunt asa de obosita cum ma asteptam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . E chiar fain , interactionez cu lumea si-mi place dupa atata timp de stat in casa. Ma duc si maine si duminica, vine mama sa stea cu copiii.
Acum urmeaza si cealalta parte, curatenie, mancare si invatat la ce se poate.
Ce ma bucura cel mai mult e ca de ieri, gemenii au renuntat la biberoane. Daca mai scap si de pempars, se reduc cheltuielile vizibil (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Sper sa-mi mearga bine aici si sa nu fiu nevoita sa plec in departari.
Kris, distractie maxima daca te duci in club (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Laur, numai bine si tie.
Un week-end placut tuturor.

+Quote Post
Jo-Anna
post Apr 30 2010, 04:30 PM
Post #689

Invincitus

Group: Obsedat
Member No.: 8,431

Mai mi-a sarit topicul asta in ochi de jdemii de ori , da cand citesti titlul te astepti la niste discutii suculente (IMG:style_emoticons/default/fluierat.gif) , asa ca am tot evitat sa intru aici (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif) si acu cand am inceput sa citesc , de fapt e chat off (IMG:style_emoticons/default/omg.gif) (IMG:style_emoticons/default/hohote.gif)

No salutare !
Sa traiti!

+Quote Post
Oana
post Apr 30 2010, 05:42 PM
Post #690

Incurabil

From: Iasi
Member No.: 5,191

Salutare Julsko (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Mi-am terminat treburile si abia acum sunt franta (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif)
Ma apuc sa-mi fac manichiura si-mi fac o cafea sa mearga treaba cu invatatul (IMG:style_emoticons/default/book.gif)
Voi cu ce va ocupati timpul?

+Quote Post

99 Pages V  « < 67 68 69 70 71 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 24th May 2025 - 12:59 AM