![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Fostului tau, Albi, i-ar trebui un ordin de restrictie. Valabil 1.000 de ani.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Dar de ce trebuie sa stie partenerul ca voi scrieti aici? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Eu sunt pro comunicare, deschidere etc. dar unele lucruri pot fi pastrate doar pentru tine. Cum ar fi libertatea de a scrie ce iti trece prin cap, fara nelinistea ca altcineva iti monitorizeaza gandurile.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Pai cand stateam impreuna, stateam impreuna in pat, cu lapul in brate, si vedea unde intru. Si uite asa, stie unde sa intre sa vada ce mai fac. As vrea sa fac asta Di, dar ai tu vreo idee cum, fara a fi necesar sa ma calce in picioare inainte?
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 126 Joined: 10-March 09 From: FFM Member No.: 6,040 ![]() |
Fetele vorbarete, vad ca deja s-a umplut si Hot Bar-ul asta... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Probleme sunt la fiecare bordei, cine nu are probleme. Si daca vreti sa va ma usurati sufletelele asa, ca-ntre fete, de ce nu. Insa nu trebuie sa raportati altora ce scrieti, unde scrieti si despre ce (of, ce bagaciosi). Pupici si numai bine! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Neata fetele!Ce faceti? Eu aseara am jucat canastra pana la 2 dimineata. Azi e super cald la Tulcea.
Diana, vezi te rog daca e ok cu chestia aia! Pupici (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna dimineata! Eu am jucat NFS pana la 12. M-am enervat foarte tare.
Acum imi bau cafeaua si astept sa se dezghete carnea. O duminica placuta doamnelor (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
E ok, Liftu! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Eu m-am trezit la 13:30. Am dormit ieri ca o valiza-n gara... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Dragele mele, eu is la gratar in curte cu domnu Lifturoi...o sa pun poze mai tarziu!Pupici (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) !
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Buna fetelor!
E asa cald si frumos afara... (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Si eu lenevesc prin casa. Tocmai dadu Craiova gol! (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) Eu i-am mai zis lui bf pe unde scriu eu si ce uneori, dar nu cred ca intra el sa vada... (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif) Albi, n-ai putea sa-ti schimbi nickul? Zic si eu... (IMG:style_emoticons/default/mwah1.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Fetelor, frunzele de telina ce indice au, aveti idee? Am pus in ciorba sa-i dea gust, in ciorba de vacuta.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 06:33 PM |
|