IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

99 Pages V  « < 70 71 72 73 74 > »   
Closed TopicStart new topic
> Hot Bar & Lounge XXXV - eLady`s hot spot, Discutii intre noi
Corina
post May 2 2010, 04:10 PM
Post #711

Incurabil

Group: Obsedat
From: Tulcea
Member No.: 7,788

Diana (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ! Harnicuta ca de obicei! Mi-ai facut pofta de ciorba de legume.
Go to the top of the page

+Quote Post
Diana.
post May 2 2010, 06:53 PM
Post #712

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Si mie imi era pofta... N-am mai mincat o ciorba cu egume sau o mincare d ecartoafe de nu mai stiu cind... Acu` is frinta, am mincat, am baut si un paharel de sprit, am fost cu fata afara si asa ce mi-o sooooomn!!! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Corina
post May 2 2010, 06:57 PM
Post #713

Incurabil

From: Tulcea
Member No.: 7,788

Ai baut si sprit (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ? Sa-ti fie de bine! Maine mi-l aduce pe Kuky, nu mai pot fara el. Stiu ca o sa stea cam 8 ore singur in casa(o sa mai vina tata sa-l scoata afara) dar abia astept sa-l am acasa.

+Quote Post
scaii12
post May 2 2010, 07:04 PM
Post #714

Obsedat

Member No.: 7,004

Hello! Eu am fost mai toata ziua plecata, ba cumparaturi de mancare, ba de haine.Vremea tare urata, ploua si bate vantul. Di e mereu harnica, nu stiu de unde ai atata energie.
Oana, multa sanatate si ma bucur ca piticu e oki (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) . Vreau sa ma apuc sa-mi fac ceva de mancare, sper sa nu-mi treaca cheful.

+Quote Post
Diana.
post May 2 2010, 07:08 PM
Post #715

Fondator eLady.ro

Chiar ma gindeam la tine si la Kukyneatza cind faceam piinea... Si mie mi-i dor de Boni-bon de ma ia cu lesin!
Scaiut, mi-o fost dor de tine! Ce mai faci? Esti bine? Lasa, ca se indreapta vremea...
Eu am descoperit o reteta de piine foarte misto. Ii zice Challah (o natie de piine evreiasca) si e dumnezeiasca. Moale si pufoasa, o folie!

+Quote Post
scaii12
post May 2 2010, 07:11 PM
Post #716

Obsedat

Si mie mi-e dor de voi. Sunt bine, mersi. Nu prea am net aici, la servici imi este blocat tot, iar acasa mai prind din cand in cand un wireless. Sper sa-mi bag curand ca sa pot socializa si eu mai mult. Tu mereu descoperi retete noi si daca nu le descoperi, le inventezi (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
Diana.
post May 2 2010, 07:13 PM
Post #717

Fondator eLady.ro

Pai m-am alimentat cu niste carti de bucate noi. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Cind reteta e din capul meu, o zic. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Sper sa iti pui net cit de repede, sa mai sporovaim si noi...
Auziti, fetele din Italia, cit de naspa se simte criza pe acolo?

+Quote Post
scaii12
post May 2 2010, 07:24 PM
Post #718

Obsedat

Mie mi-ar fi foarte greu sa raspund pentru ca am plecat cu firma din Romania, n-am fost nevoita sa stau sa-mi caut aici o slujba. Dar ziceau italienii ca este criza, ca vin romanii sa le ia lor serviciul etc

This post has been edited by scaii12: May 2 2010, 07:25 PM

+Quote Post
Diana.
post May 2 2010, 07:35 PM
Post #719

Fondator eLady.ro

Da, asta e valabil peste tot insa aia care zic asta nu ar munci pe citi bani muncesc romanii... Ca le cad galoanele!
Eu am furat o craca de liliac alb. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
albinuza
post May 2 2010, 11:08 PM
Post #720

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Buna seara!
Eu am fost pe drumuri toata ziua! S-au hotarat colegii sa mergem la Monte Carlo. Asadar am mers. Acolo era nu stiu ce raliu, nu era Grand Prix ca ala e de pe 12 pana pe 16 mai, nu am putut sa vedem mai nimic din cazino, pentru ca era inchis pe acolo asa ca ne.am urcat in masini, si am plecat la Nice. Acolo totul fain, pana cand colega-mea a pierdut biletul de parcare, si a trebuit sa ii explic unuia de la parcarea respectiva, in franceza, ce s-a intamplat. a inteles. 23 de euro a facut afacerea. In loc de 4 cat ar fi trebuit...
Mi-am facut o omleta.
Vroiam sa va mai zic ceva da am uitat... Ma bag la nani.
Noapte buna (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) :

+Quote Post

99 Pages V  « < 70 71 72 73 74 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 24th May 2025 - 08:32 AM