![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Neata (IMG:style_emoticons/default/coffee.gif)
Saptamana asta va fi una cam greluta, trebuie sa ma apuc serios de invatat si nu stiu cum naiba sa ma impart. Va doresc un inceput de saptamana reusit. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
Neata, eu mi-s varza, am dormit 5 ore zbuciumate si sunt asa de obosita ca-mi vine sa rad din orice (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) .
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Si eu sint obosita si as dormi acum vreo 15 ore, asa... de control...
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Mie imi venea sa adorm in tramvai. Azi am botezat copilul, pentru ca nu mai poate sa manance singur, il gaveaza.
L-am botezat in spital si am avut emotii, dar sunt foarte multumita sufleteste. Am facut si poze. Sa vad cum fac cu nenorocitu' de cablu de date...ca nu mai reusesc sa-l cumpar (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) si sa pun la topicul potrivit niste poze. Fug sa aduc copiii si mai vorbim. Va pup. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
Oana, sa te-ajute Dumnezeu sa ai parte de finutul tau cat mai mult timp de acum incolo. Ai facut foarte bine ca l-ai botezat, e posibil sa-si revina, mititelul...Si sor-mea a botezat in spital un baietel al unei prietene, aflat in stare critica, si cu ajutorul lui Doamne Doamne si-a revenit... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Pupici pentru tine si finut (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Crestinesc gestul tau, Oana. Ce e "gaveaza"? Nu am mai auzit cuvintul... Sanatate multa va doresc! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
C efaci, Sylvie? Pe mine ma doare capul de-mi pocneste! |
|
|
![]()
|
|
Silvia, multumesc si iti doresc si tie sanatate multa.
Diana, gavat inseamna hranit printr-un furtunas, care e introdus prin nasuc. Asa sunt hraniti copiii care nu reusesc sa manance singuri. Stiu ce inseamna procedeul foarte bine. Fata mea a avut parte de asa ceva si preferam sa-i introduc eu laptele cu seringa prin furtunul respectiv. Am botezat-o la reanimare...urata amintire (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) In fine, eu am sentimentul ca va fi bine finutul. Mi-e asa de somn... (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) |
|
|
![]()
|
|
Nu stiam, Oana... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Saracutul...
Si eu ma simt foarte obosita. Ma duc acasa... |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 543 Joined: 18-August 09 Member No.: 7,004 ![]() |
Buna fetele! Am ajuns si eu acasa. Ploua neincetat.
Oana, cu ajutorul lui Dumnezeu isi va reveni. Sanatate micutului. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna seara!!!
Caut si io un film, ca ma plictisesc tare! Scai iti place Italia? Esti inca aici nu? Io ma bag la nani, va pup (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) noapte buna! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 24th May 2025 - 12:08 PM |
|