![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Sal`tare! Ce faceti?
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Buna ziua fetelor! Eu sunt foarte bine. Maine ma duc la doctor sa vad ce rezolv cu genele mele de la ochiul stang. In rest ma plimb si ma distrez ca de... asa trebuie la varsta mea. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) va pup (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ce liniste e pe-aici... Bre, mai traiti? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) La mine e o caldura de ma ia cu lesin, nu alta...
Kryssu, iubita, foarte bine faci! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Eu is aici! Il tin pe Kukyneata in brate (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) ! Am venit de la munca, am bagat la spalat si ma duc sa plantez niste floricele. Azi e ziua barbatului (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) !
|
|
|
![]()
|
|
Invincitus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 959 Joined: 26-April 10 Member No.: 8,431 ![]() |
Io sunt , incerc sa recuperez din citit topice mai vechi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , dar acusi cred ca ma duc pe afara , cat de cald e la tine D?
Si la mine e frumoasa vremea , da nu asa cald cum as vrea io (IMG:style_emoticons/default/spiteful.gif) This post has been edited by Julsko: May 5 2010, 04:16 PM |
|
|
![]()
|
|
Corinaaaa, ma intrebam ce mai faci si pe unde esti... Ce face Kukyneata? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Esti tare harnica, io-s varza de la caldura, nu ma traje inima sa fac nica!
Sa-ti traiasca barbatul, sa fie sanatos, cuminte, devreme acasa si mina larga! (IMG:style_emoticons/default/lmani.gif) La mine is +26 la umbra, Jul. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Diana (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ...fac bine, Kuky e si el bine. Nu ma, nu e ziua lu barbate-meu...e 5 mai si e Ziua Barbatilor! Astia din Tulcea s-au apucat de sarbatorit! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
La noi azi au fost aproape 30 de grade! |
|
|
![]()
|
|
Aaaaa.... vezi, Cori, (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) daca io-s inapoiata! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Buna ziua.
Vad ca sunteti binisor si asta ma bucura. Eu am primit numai vesti tampite azi si urate. Sunt obosita, baietii au racit din nou si au voce de magarusi. Vestea cea mai proasta e ca finutul are un suflu la inima. Ce inseamna asta mai exact, nu stiu...dar banuiesc ca nu-i bine. Azi a fost dus din nou la prematuri si pe mama au trimis-o acasa. Nici macar nu i-au zis ce are copilu', probabil sa n-o sperie. Am vorbit cu doctorita care l-a trimis la sectia de prematuri si asa am aflat rezultatul. Sunt trista rau. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna seara!
Aici cred ca o pune de o furtuna.. Oana daca e suflu sistolic, eu stiu ca foarte multa lume il are. Acum nu stiu ce fel e la bebei. Multa sanatate! Eu ma pun sa fac un pilaf, si sa fac o baie, si dupa aia in pat cu mine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 24th May 2025 - 06:07 PM |
|