![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 484 Joined: 17-February 10 From: Undeva in tara lui Dante... Member No.: 8,005 ![]() |
Seara buna eladies si nu numai!La noi de doua zile ploua intr-una si nici nu da semn ca s-ar indrepta,ba mai rau cica va tine asa pana la sfarsitul saptamanii,ce sa zic,nasol!De 1 mai a fost super,soare,gratar,nebuneala iar duminica toate mall-urile la rand,la cheltuit bani plus ca am prins si o expozitie de mancaruri traditionale din toate tarile din Europa,a fost foarte frumos!
Tocmai am scos de la cuptor o crema de zahar ars,am mai facut o pastina cu formaggi si risotto milanese cu ciuperci si piept de pui!Am bagat o masina la spalat,pun de o cafea si trag cu sarg dintr-o tigara!Gata pe ziua de azi!Kryssule distreaza-te ca o viata ai!Diana,rubrica de un condiment pe zi e super,abia astept maine sa vad despre ce scrii!Albinutza,Corina mereu pe baricade!Salutari si Oanei,insanatosire grabnica finutului! |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 543 Joined: 18-August 09 Member No.: 7,004 ![]() |
Buna seara! Pe mine ma deprima ingrozitor vremea asta, ploua de duminica si nu se mai opreste.
Kryss, ma bucur ca te distrezi, asa trebuie traita viata. Oana, ma gandesc la finutul tau si multa sanatate piticilor tai. Eu n-am chef de nimic, stau pe net cat mai am. Va pup |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Laur, chiar ma gindeam la tine, ca ai disparut iar si intrasem la idei... Textele alea sint luate de pe net. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Oana, multa sanatate micutului! Saracutul de el... Scaiut, la noi e cald. Sau simt eu totul prea cald... Albi, si eu am vrut sa fac ceva cu orez azi dar am schimbat meniul in ultima secunda. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Daaa, si am vazut ce ai facut!! Arata demential. Cum se face aia?
eu am facut papa, am papat, am facut baie, am scos rufele, mi.am taiat copitele, mi.am pilit unghiile, acum bag o bere si o tigara, dupa mananc o panna cotta si gata ziua de azi. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Albi, dar harnica mai esti, bre! Io-s o puturosenie! Aia e rezultatul unor mini-carti de bucate (turca, evreiasca, mexicana) si a unor condimente arabesti luate azi. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Aia, canu stiu cum se cheama.... arata asa de bine ca imi vine sa ling monitorul.
In legatura cu harnicia... se datoreaza lipsei de tv (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Io mor de nervi! Mi s-a rupt blatul de la o tarta! F*t*-i!!!
|
|
|
![]()
|
|
Pai daca faci tarta la ora asta in loc sa te odihnesti...
Fa altul daca tot nu ai somn. Io ma bag la nani acum. Va pup, noapte buna (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Si ca sa fie totul de risul fundului, cind am aruncat blatul la gunoi, afurisitul a ramas intreg!!! Nu voia sa se rupa nici de-a naibii!!! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Sa nu-mi iau cimpii, bre?! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Pai e devreme. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Somn usor, Biziila! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 484 Joined: 17-February 10 From: Undeva in tara lui Dante... Member No.: 8,005 ![]() |
Neatza!Viva cafeaua si tigara,pe terasa la afumat un pic!Diana,faza tare cu blatul de tarta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
O zi cat mai frumoasa! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 24th May 2025 - 07:08 PM |
|