IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

99 Pages V  « < 77 78 79 80 81 > »   
Closed TopicStart new topic
> Hot Bar & Lounge XXXV - eLady`s hot spot, Discutii intre noi
Rody
post May 8 2010, 06:24 PM
Post #781

Incurabil

Group: Membru de Onoare
Member No.: 7,318

Hello fetelor!
Eu ma pregatesc sa merg in club diseara. Am fost azi la o prietena la salon si stilista de acolo avea chef sa imi faca ceva prin par.
Asa merg in club, sper sa nu par depasita.(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

(IMG:http://i1001.photobucket.com/albums/af134/shokrum_me/Snapshot_20100508_2.jpg)

(IMG:http://i1001.photobucket.com/albums/af134/shokrum_me/Snapshot_20100508_6.jpg)

Ah si in fata si pe codita mai am ceva verde. Urmeaza evident machiajul facut cu negru si verde cred...Sper sa iasa ok.
Book nu te-am vazxut de mult pe aici.
Kriss...cum mai esti?
Go to the top of the page

+Quote Post
Diana.
post May 8 2010, 06:32 PM
Post #782

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Oau, foarte tare! Imi place de mor! (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) Depasita? Draga mea, se poarta retro. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
In plus esti foarte chic! Te prinde, ai un are jucaus-romantic absolut superb! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
Rody
post May 8 2010, 06:48 PM
Post #783

Incurabil

Mersi mult Dia. Si mie imi place, e ceva mai inedit, nu tot aceleasi frizuri. Sa vad acuma cu ce ma imbrac...Am zis ca nah, imbracamintea sa fie totusi ceva mai simplu, dar de efect.

+Quote Post
Diana.
post May 8 2010, 06:52 PM
Post #784

Fondator eLady.ro

Pentru ca "aranjamentul" e "cuminte" eu as miza pe ceva sexy - insa nu ostentativ, ci numai cit sa intre omu`n boale... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Eh unde nu mai am eu macar 25 de ani si 50 de kile, ca atunci... Pfff, ce vremuri...
Ma duc sa bag o tigara si revin.

+Quote Post
Rody
post May 8 2010, 07:14 PM
Post #785

Incurabil

Eu tocmai am terminat-o pe a mea (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ). (tigara ma refeream (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ).
Pai mna ori imi iau ceva rochita, ori ceva bluzita mai decoltata si cu blugi...La mine e baiu ce iau in picioare, ca bluze si de-astea am o gramada.

Ah si inca ceva, eu nu am decat 19 ani, la vara fac 20 si nici pe departe 50 de kg .... (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) .
Oricum tu poti sa te bucuri ca ai avut 50 (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Deci...te rog frumos:P..

+Quote Post
albinuza
post May 8 2010, 07:55 PM
Post #786

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

Buna seara! Am fost asa pe fuga la un gratar cu colegii. Asta doar ca sa mancan afara, pentru ca e ud peste tot.
si mie imi place freza (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
Diana.
post May 8 2010, 08:03 PM
Post #787

Fondator eLady.ro

Misto sa maninci afara... Imi adu caminte cum mincam in copilarie, afara, vara, sub bolta de trandafiri cataratori, la mamaie...

+Quote Post
albinuza
post May 8 2010, 08:24 PM
Post #788

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

Eee ci fain tre sa fi fost. Eu nu am avut bunici la tara, si nu stiu cum e. Eram singurul copil care ramanea, vara "la bloc". Ce veri triste aveam...

+Quote Post
Diana.
post May 8 2010, 08:32 PM
Post #789

Fondator eLady.ro

Eu m-am transpormat intr-un "om de bloc" care ar vrea sa stea la tara... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Daca se poate sa srau si io cu curu`n sus sa plivesc, sa bibilesc niste floricele sau legume, tare bine-ar fi... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Ma bate gindul sa fac niste english muffins... Insa nu-s prea convinsa. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Globetrotter
post May 8 2010, 09:09 PM
Post #790

Bookaholic

Group: Administratori
From: Craiova
Member No.: 5,950

Mersi, kryss! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Rody, am fost plecata din tara, ieri m-am intors! Arata super parul! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Diana, ce mai faci? (IMG:style_emoticons/default/love.gif)

+Quote Post

99 Pages V  « < 77 78 79 80 81 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 25th May 2025 - 03:48 AM