![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
E ok, stai linistita. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Liftu, si aici a fost asa de cald ca am avut senzatia ca ma sufoc cind am iesit... Io prestez in bucatarie pe ziua de astazi. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Eu am terminat grataru'...am mancat si acu incarc ceva poze...apropo, am vazut meciul cu Craiova ptintre picatele (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) !Pupici!
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Si eu am mancat ciorbita si acum vreau sa mananc niste fasolica iahnie. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Iahnie...bunut, bunut!
Diana ce bunatati mai faci in seara asta (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ? |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Pai am macaroane pentru domnu` si stapinu` si o placinta cu spanac spanakopita si pentru mine (aka pentru amindoi in final) o varza anatolica...
|
|
|
![]()
|
|
Ce faceti fetele? Vad ca in seara asta chiuliti! Diana tu ma omori pe mine cu mancarea greceasca (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) !
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Are inspiratia aproape de aia (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Am bucatarit si io. Am facut o ciorba de porc, o mancarica cu pastai, si piere cu bacon. Voi veni si cu pozele, dar sa mananc mai intai ca sa nu le pozez in oala. Si nu vreau nici sa murdaresc farfurii special, pentru ca mi.e lene. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Am facut si oleaca de curatenie gen spalat pe jos (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) si mi.am facut unghiile si le.am dat cu o oja urata (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
![]()
|
|
Eu am terminat cu haleala, am dus niste placina la doamna Mot (vecina mea in virsta careia i-a murit sotul de curind) si cred ca trag o tura la birou vreo doua ore... Si ma simt lovita cu leuca-n cap!
Liftu`, stai sa ma fac bine... |
|
|
![]()
|
|
Pai vreau sa zic ca imi place mancarea greceasca de mor...deja salivez dupa placinta aia (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) !
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Gatam io ma bag la nan. Noapte buna (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 06:27 PM |
|