IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

99 Pages V  « < 80 81 82 83 84 > »   
Closed TopicStart new topic
> Hot Bar & Lounge XXXV - eLady`s hot spot, Discutii intre noi
albinuza
post May 9 2010, 03:57 PM
Post #811

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Am fost la market sa imi iau varza, evident ca sa fac o varza. Am uitat sa cumpar varza. Acum tre sa inventez altceva de mancare.
A inceput iar sa ploua. Chiar ma ingrijoram, nu mai plouase de mult.... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
sylvia_31
post May 9 2010, 04:12 PM
Post #812

Incurabil

Member No.: 868

Albi, lool, mai patesc si eu asa cateodata, nu esti singura.
Eu am gatit niste snitele din piept de pui cu faina de naut, au iesit bune, le-am infulecat cu o pofta....

Ma duc sa duc filmul si sa mai iau cate ceva de la chiosc. Deseara, avem de facut 3 (TREI !!! ) compuneri la engleza, de cate 10 propozitii (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) .
Good evening, ladies !

+Quote Post
Jo-Anna
post May 9 2010, 04:15 PM
Post #813

Invincitus

Group: Obsedat
Member No.: 8,431

Nu vreau sa supar pe nimeni , da motanelul e de pe net , nu personal (IMG:style_emoticons/default/sicsic.gif) da si mie imi place avatarul tau silvia , pisicutele mele stau cateodata exact asa cu capul pe labute..

Am facut azi noape pt prima data meatlove, si mi-a iesit spre surprindere mea ... destul de bine (IMG:style_emoticons/default/bigwink1.gif) (IMG:style_emoticons/default/yu.gif) , poze nu am ca si-a bagat cutitu prea rapid pretenu in papa, nu a rezistat.. de fapt amandoi eram asa curiosi ca 2 copii...
Di tu iei credit pt asta , pt ca ma uit in fiecare zi la pozele tale si nu e zi care sa lipseasca ceva , io nu obisnuiesc sa gatesc asa des (IMG:style_emoticons/default/shutup28.gif) la mine semipreparatele sunt in floare... sau gateste el ca ii iese putin mai bine decat mine (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) , ori comand mancare chinezeasca , italiana , ce mai avem prin sertar cu home delivery... Si cel putin de 2 ori pe saptamana mergem sa mancam la restaurant... Si zau ca m-a facut asa sa ma gandesc , sunt o lene putoare ... Si acu am nitica motivatie .. So (IMG:style_emoticons/default/thankyou.gif)

E o vreme asa enervanta afara.. Din casa se simte asa cald si afara e alta poveste ...Voiam sa stam sa prindem si noi nitica culoare la soare, am intrat 5 min in apa ... mi-au inghetat si oasele (IMG:style_emoticons/default/fist.gif) , daca continue asa vremea nu mai slabesc io in veci (IMG:style_emoticons/default/nea.gif) .. Asa ca m-am lamurit cu innotul, acu ma duc sa iau motoru la o tura lunga de insula cu toate ca urasc hainoacele alea de piele , parca nici in casa nu pot sta ...
Ma bag mai diseara sa fac un cocktail cu pepene galben , sper sa gasec o reteta ceva pe net (IMG:style_emoticons/default/clap5.gif)

Sa va distrati la gratare ma !! Sau la ce decideti sa faceti azi ...
edit : La multi ani mamicilor!
(IMG:style_emoticons/default/wbounce.gif)

This post has been edited by Julsko: May 9 2010, 04:18 PM

+Quote Post
charlie
post May 9 2010, 04:35 PM
Post #814

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: FFM
Member No.: 6,040

QUOTE(Cindy @ May 9 2010, 07:39 AM) *
Charlie, nici eu nu cred ca as putea sa ma descurc cu o gradina mare, este o responsabilitate asumata, time consuming si nu numai, desi e atat de frumoasa o gradina verde si inflorita! E o schimbare mare viata la bloc!

Cindy, de schimbare nu mi-e mie teama... chiar o astept! Iar schimbarea care ma bucura cel mai tare e ca ne mutam in Europa! Yeeepiee! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Deja am luat toate tablourile de pe pereti, galeriile cu perdele, am astupat gaurile facute de cuie si suruburi, casa arata aproape gata de mutare! Am angajat si o firma sa vina sa faca frumos si curat, asteptam chiriasi acum, casa e pe piata. Asteptam inca de dinainte de Craciun plecarea asta si acum vine cu pasi rapizi. O sa avem un pic de stres, dar o sa treaca.

+Quote Post
scaii12
post May 9 2010, 09:17 PM
Post #815

Obsedat

Group: Obsedat
Member No.: 7,004

Buna seara fetelor! Eu am avut o duminica asa de ciudata, a trecut asa de repede desi n-am facut nimic. In continuare ploua pe-aici, e o vreme de-ti vine s-o iei pe pereti. Book, ma bucur tare mult ca te-ai distrat.
Eu joi dimineata plec la Barcelona, abia astept. Sper doar sa nu ploua ca pot sa ma plimb. V-am pupat pe toate!

+Quote Post
Diana.
post May 9 2010, 09:35 PM
Post #816

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Buna seara, Scaiut! De ce a fost ciudata Duminca?
Eu am inceput ziua cu o cafea... Dupa care am scos la uscat rufele spalate ieri si uitate in masina peste noapte. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Dupa care am trecut la facut curat in balcon; am reorganizat niste chestii pe-acolo, am aruncat vreo 5 pungi mari cu "diverse".
Dupa care m-am duc in dormitor si am aranjat cartile, am pus ce am citit in pungi mari pe care le-am "exilat" pe un raft in balcon pina le trimit la mama, dupa care am facut curat in dormitor. Dupa asta am trecut la sortat lucrurile murdare pe caprarii, ca dl si stapinu` pe pune alandala...
Am exilat si "zestrea" Arei care e de spalat pe unalt raft in balcon, am spalat ceva din zestrea ei si am pus deja la uscat... Evident, asta dupa ce a apus soarele, ca sa fie macar mai mic pacatul... Am mai gasit de aruncat alte 3 pungi mari cu "diverse"... Am fost la colt si mi-am luat suci, lapti si tigari, plus niste crenvursti de facut in aluat de foietaj, ca sta degeaba in congelator. Si am mai pus masina inca o data cu pledurile si fetele de perna pe care le folosim in sufragerie pentru canapele. Ca daca e bal, bal sa fie!
Si acu` o sa ma duc sa imi torn un suc mare de visine si o sa fumigenez o tigara...
Dupa care ma apuc sa matur gresia si dupa aia sa o spal. Dupa care am de spalat si aragazul.
Mai trebe sa duc si catelul afara de pisu de noapte buna, dimpreuna cu stapin` su` si sa mai arunc doua pungi cu "diverse".
Iar numai dupa aia pot sa ma declar multumita dupa ce oi face si un dus si m-oi cremui un pic, asa , de control, sa nu simt ca a trecut ziua degeaba fara sa fac ceva si pentru mine...

Jul, azi de exemplu nu am facut nimic de haleala pina la ora asta, am mincat pui cu o salata de catraveti cu usturoi, iaurt si marar (asta e o salata clasica turceasca) si dl si-a facut singur macaroane cu crevete, c-asta i-a poftit rinzica...
Deci azi n-am gatit desi aveam de gind sa fac un soffritto corfiot cu cartoafe la cuptor. Da` ciu-ciu!
Asa ca o sa il fac miine, ca am carnea pregatita, feliata frumos, sarata si piperata si pusa-ntr-o punga de-aia autosigilanta in frigider. De-abia se fragezeste mai tare, tot raul e spre bine intr-un final. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

A, si am facut curat si in camara si prin oale. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Bia
post May 9 2010, 09:53 PM
Post #817

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Buna, fetelor! Eu nu am avut net zilele astea si am intrat de pe la studio si amici... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Acum sunt online de la o cunostinta pe un wireless moca. Sper sa rezolv eu cu netul asta... Of... Vreau sa schimb furnizorul.

+Quote Post
Globetrotter
post May 9 2010, 10:16 PM
Post #818

Bookaholic

Group: Administratori
From: Craiova
Member No.: 5,950

Multumesc fetelor (si baiatule (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) )... Cindy, poze o sa pun peste cateva zile, cand o sa-mi fac putin timp... Laur, am vazut ca ai lucrat in turism, chiar am urmarit cu mare atentie ce ai spus. Sylvia, de ce nu-ti cauti ceva in domeniu? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dar sa stii ca este foarte stresant uneori. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Ma duc la culcarica acum, va pup!

+Quote Post
kryss_10
post May 10 2010, 08:05 AM
Post #819

Incurabil

From: The moon
Member No.: 6,083

Buna fetelor si lui Laur! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Eu sunt bine,Rody, multumesc pentru intrebare. Ies mai peste tot cu prietenii si ma distrez. Acum trebuie sa plec sa vad ce rezolv cu asigurarea de sanatate sa imi pot face analizele.va pup si va doresc o sapatamana minunata. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Diana.
post May 10 2010, 10:15 AM
Post #820

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

`Neata! O saptamina faina va doresc! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post

99 Pages V  « < 80 81 82 83 84 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 25th May 2025 - 03:33 PM