IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

99 Pages V  « < 81 82 83 84 85 > »   
Closed TopicStart new topic
> Hot Bar & Lounge XXXV - eLady`s hot spot, Discutii intre noi
Bia
post May 10 2010, 11:16 AM
Post #821

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Neatza! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Corina
post May 10 2010, 04:14 PM
Post #822

Incurabil

Group: Obsedat
From: Tulcea
Member No.: 7,788

Salutare (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ! Inca mai traiesc...acu am venit! In w-end am avut musafiri si nu am intrat pe aici. Sunt bine dar foarte obosita. Sambata am fost cu musafirii si am mancat la restaurant asa ca nu am gatit deloc. Duminica ca de obicei am facut un gratar, am facut o placinta cu dovleac si o placinta cu branza dar n-am apucat sa fac poze (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ! Aici e foarte cald dar vad ca se aduna nori de ploaie. Am cumparat vreo 6 rasaduri de rosii cherry si vreo 5 rasaduri de rosii normale si ma duc sa le plantez! Nu am gradina de legume(doar de flori) dar sa vad pe unde o sa inghesuii rosiile astea (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) !
Book cum a fost in vacanta?
Va pup pe toate inclusiv pe Laur (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) !

+Quote Post
laur claudiu
post May 10 2010, 04:15 PM
Post #823

Obsedat

Group: Dependent
From: Undeva in tara lui Dante...
Member No.: 8,005

Salve fetelor si nu numai!Traiasca inghetzata de vanilie si fructe de padure,am dat mai bine de jumatate de cutie de un kilogram,glicemia mea sigur a explodat iar visul me azi de a mai da un kilogram fara sa ma duc la sala se naruie din nou,mama ei de vointa...dar macar azi n-am pus botul pe tzigara,ce-i drept cafeaua parca numai era cafea,sper sa ma las sau sa mai reduc,ca la un pachet pe zi ma cam goleste la buzunare,wtv!Corina,nici un semn,deja intri la banuit,ori chem politia ori salvarea,ca nu se poate!Diana sper azi sa nu sari topicul de un condiment pe zi ca fac reclamatie la protectia consumatorului,ieri nu s-a pus ca am vazut ca ai smotruit la greu!Kryss scumpa,ce mai zici?Salutari Oanei,Sylviei,lui Julsko,Charlie,Rody...pana la urma tot forumul!o zi cat mai frumoasa!

+Quote Post
Corina
post May 10 2010, 04:20 PM
Post #824

Incurabil

Group: Obsedat
From: Tulcea
Member No.: 7,788

Laur, Laur, sunt aici omule numai ce ti-am dat un pupic virtual (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) !

+Quote Post
kryss_10
post May 10 2010, 05:11 PM
Post #825

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: The moon
Member No.: 6,083

Laur, dragule... sunt bine, vreau sa-mi rezolv problemele de sanatate.Ieri am fost la o plimbarica mai mare, pana la Brasov. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A fost foarte frumos (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Bia
post May 10 2010, 06:13 PM
Post #826

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Eu am cam terminat la studio treaba si ma cam duc acasica. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sper sa rezolv cu un net acasa sa va mai citesc.

+Quote Post
Oana
post May 10 2010, 08:38 PM
Post #827

Incurabil

From: Iasi
Member No.: 5,191

Buna seara.
Am intrat sa va salut si sa va urez toate cele bune.
Eu sunt prinsa pana peste cap cu munca, copiii si facultatea. Abia astept sa treaca sesiunea si sa ma mai linistesc. Mai este o luna de zile pana incepe, dar m-am apucat de invatat, sa nu ma urc pe pereti la sfarsit.
Voi sunteti bine dupa cum vad.
V-am pupat. O seara faina.

+Quote Post
albinuza
post May 10 2010, 10:32 PM
Post #828

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

BUna seara! eu de cand am ajuns acasa, copii poze de la una din prietenele mele care a avut botezo cununie weekendul trecut.
Acum s-a culcat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Aici ploua in continuare damn it!!!
Acum ma bag si eu la nani. Oana finutul ce face?
Noapte buna copii (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Oana
post May 11 2010, 05:28 AM
Post #829

Incurabil

From: Iasi
Member No.: 5,191

Neata.
Albi, copilul nu e prea bine. I-au scos tubul ala cu care il hraneau si m-am bucurat tare mult. L-au mutat din spitalul de copii la o sectie de prematuri unde au inceput sa-l gaveze din nou. Ceva nu e bine, dar nu stiu exact ce. Am prostul obicei sa imi pierd cumpatul cu medicii care nu imi explica cum sta treaba.
Am trecut prin cazuri in care am intalnit medici tampiti care nu au pus un diagnostic clar copilului si care au bagat un tratament eronat.
Problema sta asa: mama lui nu are bani sa arunce in stanga si in dreapta in spital , eu nici atat. Nu stiu cum o sa procedez, dar cred ca vorbesc deschis cu doctorita care se ocupa de cazul lui si-i explic situatia. Sa vedem ce va iesi...ma duc acolo dupa ce imi las copiii la cresa.
Corina, cum iti mai merge la servici?
Teo, tu ce mai faci, ce mai zici?
Diana, tu cum te mai simti ?
Book, am vazut ca te-ai intors din excursie, bravo! Abia astept si eu vacanta, fie ea cat de scurta.
Kriss, Laur si cine mai era in gasca celor singuri si liberi, voi ce mai faceti? Ce combinatii mai invartiti?
V-am pupat, intarzii la cresa. Mai vorbim cand ma intorc.

This post has been edited by Oana: May 11 2010, 05:37 AM

+Quote Post
kryss_10
post May 11 2010, 07:14 AM
Post #830

Incurabil

From: The moon
Member No.: 6,083

Buna dimineata!
Oana (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) (IMG:style_emoticons/default/hug.gif) Multa sanatate tuturor!
Eu ma pregatesc de plecare spre clinica (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) nu-mi face placere dar daca trebuie, trebuie...
Am vreo 2 nopti de cand nu pot dormi bine ma frichinesc toata noaptea si ma trezeesc mai obosita decat eram atunci cand am adormit. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Albi mai era cu noi in club (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Va pup. O zi frumoasa! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post

99 Pages V  « < 81 82 83 84 85 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 25th May 2025 - 02:06 PM