IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

99 Pages V  « < 82 83 84 85 86 > »   
Closed TopicStart new topic
> Hot Bar & Lounge XXXV - eLady`s hot spot, Discutii intre noi
laur claudiu
post May 11 2010, 09:05 AM
Post #831

Obsedat

Group: Dependent
From: Undeva in tara lui Dante...
Member No.: 8,005

Neatza eladies!Am bagat o masina la spalat si-i dau cu cafea,a doua zi fara tigara,lipseste ceva dar vad ca se poate si fara!Oana mereu o muncitoare si mereu pe baricade,respectul meu,chiar te apreciez pentru felul in care lupti si vezi viata,sper din tot sufletul ca finutul tau sa se insanatoseasca cat mai repede,mergi la catedrala catolica de pe Stefan cel Mare si roagate la Sf.Anton,la mine a dat mereu rezultate,ma mai relaxam si ieseam cu un pozitivism si cu o energie sau mergi la moastele Sfintei noastre Parascheva!Kryss sper sa fie totul bine la medic si sa te refaci suta la suta,esti o scumpa,am pus o pila la Doamne Doamne (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Diana pe unde esti ca nici un semn?Esti bine?Corina sarut mana de pupic,esti o scumpa!Albinutza mereu harnicuta si de un pozitivism mai rar!Va doresc o zi cat mai frumoasa si lipsita de incidente nefericite!
Go to the top of the page

+Quote Post
Oana
post May 11 2010, 09:24 AM
Post #832

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Iasi
Member No.: 5,191

Eu m-am intors acasa cu gandul sa fac curat, insir rufe, gatesc ,invat... si m-a luat un somn de nu mai stiu ce-i cu mine. Am papat o salata de rosii cu gust de carton (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) . Nu mai cumpar (IMG:style_emoticons/default/angry.gif)
Laur, eu as vrea sa le fac pe toate. Sa ma duc si la Mitropolie, la spital la finut, sa termin si in casa toate alea...un picior ma seaca rau de tot...cred ca m-am inhamat la prea multe. Mai am si scoala de soferi ,la care nu m-am mai dus sa dau sala...5 sedinte de condus pe care m-a pus dracu sa le platesc de anul trecut(poate a fost mai bine asa) In septembrie imi expira dosarul si eu nici macar n-am dat traseul, macar sa stiu cum e...chiar daca s-ar putea sa-l pic.
Am o tona de planuri, unele combinatii imi ies, altele doar pe jumatate, vad eu cum le scot la capat...vointa am, nu mai stiu ce-mi trebuie (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif)
Diana, tu pe unde esti?

+Quote Post
kryss_10
post May 11 2010, 10:14 AM
Post #833

Incurabil

From: The moon
Member No.: 6,083

Multumesc Laur! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) si eu sper sa fie bine. De maine incep analizele si o parte din tratament.Sunt optimista (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Oana iti mai trebuie niste timp la cate ai de facut. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Di cred ca e la birou sau doarme (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Rody
post May 11 2010, 11:59 AM
Post #834

Incurabil

Member No.: 7,318

Hello everyone!
Ma pregstesc sa merg si eu pe la facultate ca am un laborator. Am pus si eu azi haine la spalat si tocmai le-am terminat de intins. Urmeaza tura 2 cu haine inchise la culoare. Hm.. acum ca sunt singura nu mai merge asa des masina de spalat, nici aragazul, nici nimic:)). Doar TV-ul care imi tine de urat ca imi place sa se mai auda cate ceva pe fundal, dar nu ma uit in veci la el. Eu am avut un week-end tare tulbure ca sa zic asa. Hm...am iesit sambata seara in oras si a fost de efect frizura cu machiajul acela electric. Ieri am avut tot parul impletit spic, dar circular de-a lungul capului. E destul de interesant, nu m-am mai facut asa niciodata, doar ca am impresia ca imi rotunjeste fata. In fine (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) ...astea sunt discutii de oameni plictisiti. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Laur si eu te salut. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Book, mai povesteste-ne si tu cate ceva cand mai intri.
Kryss, vrem mai multe detalii despre iesirile tale (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .
Oana, nu uita sa si respiri.
Diana, ieri imi era cam foame si nu stiam ce sa gatesc. Am intrat pe forum si imi venea sa plang dupa ce am vazut ce minunatii gatesti. Imi ploua in gura (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .
In cele din urma am facut niste paste cu peste ton. A fost foarte interesant ca le-am cam combinat pe loc, si la sfarsit au iesit foarte bune. Am facut sosul cu ceapa, ton, lamaie, smantana, oregano, busuion, sare, piper, apoi la sfarsit am adaugat niste cas taiat cubulete si s-a topit...a fost foarte bine ca a legat pastele frumos.
Sa aveti o zi minunata. Va pup pe toti!

+Quote Post
kryss_10
post May 11 2010, 12:53 PM
Post #835

Incurabil

From: The moon
Member No.: 6,083

Rody,ce detalii as putea sa va dau? Merg in club, la biliard, la plimbari (pe jos, cu bicicleta,cu salupa,cu masina...).Cum v-am spus am fost si pana la munte.
Va urma... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Te pup (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Bia
post May 11 2010, 02:24 PM
Post #836

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Buna dimineata!
Eu abia acum m-am trezit! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Oana
post May 11 2010, 02:32 PM
Post #837

Incurabil

From: Iasi
Member No.: 5,191

Fain, Pink. Am dormit si eu o ora (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Fug la copii si apoi ma apuc sa fac ce nu am reusit pana acum. Ma bucur ca ziua e lunga (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
Globetrotter
post May 11 2010, 02:49 PM
Post #838

Bookaholic

Group: Administratori
From: Craiova
Member No.: 5,950

Salutare! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Corina, Oana, a fost ok, dar nu chiar vacanta... O sa ma duc eu si in vacanta! (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Rody, ce sa mai zic? Am slabit 2 kg in ultimele doua saptamani. (IMG:style_emoticons/default/fluierat.gif)
Teo, unde esti, nu dai nici un semn? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Va pup!

+Quote Post
Jo-Anna
post May 11 2010, 03:41 PM
Post #839

Invincitus

Group: Obsedat
Member No.: 8,431

SERVUS STOK

Va pupacesc pe toti , o zi frumoasa!

+Quote Post
Corina
post May 11 2010, 04:19 PM
Post #840

Incurabil

Group: Obsedat
From: Tulcea
Member No.: 7,788

Salutare! Ce faceti?
Dar ce e cu Diana?Stie cineva ceva de ea?
Pupicei (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) !

+Quote Post

99 Pages V  « < 82 83 84 85 86 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 25th May 2025 - 06:17 PM